Home / PDM / FEMEIE, nu uita că ești minunată, puternică, curajoasă și stăpâna vieții tale!

FEMEIE, nu uita că ești minunată, puternică, curajoasă și stăpâna vieții tale!

FEMEIE, nu uita că ești minunată, puternică, curajoasă și stăpâna vieții tale!

Cu acest generic a fost sărbătorită Ziua Mondială a Femeilor din Mediul Rural de către Organizația de Femei a PDM Ocnița.

Ideea celebrării și organizării a Zilei dedicate femeilor din mediul rural din raionul Ocnița aparține președintei OF Ocnița PDM, Svetlana Cotova. Buna intenție a fost realizată grație susținerii și ajutorului acordat de către întreaga echipă a OR PDM, președinte Constantin Gaidău.

Pentru a marca această Zi a Femeilor, au fost invitați mai mulți reprezentanți ai PDM Ocnița. A demarat evenimentul cu o adresare caldă a lui Constantin Gaidău pentru toate femeile din mediul rural. În mesajul său a menționat importanța femeii în societate și în viața bărbaților. Le-a urat femeilor multă sănătate, dragoste, răbdare și, să nu uite niciodată de rolul pe care-l are – să fie Femeie, să dăruie continuitate vieții! Să aibă alături  bărbați puternici care să le ușureze viața și să le ocrotească.

La eveniment a fost prezentă și președinta Femeilor Democrate PDM, Valentina Buliga. A adresat publicului un mesaj emoționant, până la lacrimi.

VIDEO: Mesajul emoționant al Valentinei BULIGA, adresat la Ocnița, cu prilejul Zilei internaționale a femeilor din mediul rural

Femeile din mediul rural au fost slăvite în cuvinte de către mai mulți bărbați din echipa OR PDM Ocnița. Cu o surpriză specială, la sărbătoare a venit și primarul de Hădărăuți, Iurie Lupu.

VIDEO: Surpriza specială a lui Iurie Lupu, primar de Hădărăuți, pentru femeile ocnițene din mediul rural

Pentru activism și rolul pe care-l dețin în societate, au fost menționate câteva femei cu Diplome, înmânate de către Valentina Buliga.

Un mesaj de felicitare și mulțumire pentru prezență a fost rostit de către președinta OF PDM Ocnița, Svetlana Cotova. Dânsa a menționat că femeia a născut veșnicia la sat. Femeia este cea care perpetuează veșnicia. Le-a urat tuturor sănătate, frumusețe, credință, planuri mărețe și realizări frumoase.

Obiectivul principal de organizare al acestei sărbători a fost reconstruirea imaginii femeii din mediul rural, prin implicarea sa în viaţa economică, socială şi culturală a comunităţii, precum şi a tradiţiilor păstrate în mediul rural.

A finalizat evenimentul cu o fotografie comună.

About rciumac

Check Also

28 ianuarie – Caravana electorală PDM la Ocnița!

28 ianuarie – Caravana electorală PDM la Ocnița. În programul acțiunilor vor fi întâlniri cu …

Добавить комментарий