Home / Cotidian / Foto / 17 Noiembrie- Zi internațională a Studenților

17 Noiembrie- Zi internațională a Studenților

        17 Noiembrie- Zi internațională a Studenților

Pornind de la aceea că, pentru mulți dintre noi, studențimea este una dintre cele mai frumoase și memorabile perioade din viață,  unde fiind grabnici și rebeli , ne declarăm pregătiți spre maturizare, în dependență de, cultivarea eului individual, rezistență și de obținerea unei calificări.
Deci, a fi student, înseamnă a avea multă dăruire de sine în asimilarea noilor cunoștințe și cultivarea simțului responsabilității, totodată, dispunând de o mulțime de posibilități de autoafirmare, ale căror consecințe vor anticipa o carieră reușită.

Tradițional, la data de 17 noiembrie se sărbătorește Ziua Internațională a Studenților, o zi remarcabilă, care ascunde în spate o istorie despre niște proteste și revolte ale studenților de atunci, pentru a avea o educație mai bună, o democrație și drepturi egale.
În pofida tuturor provocărilor cu care se confruntă noua generație, totuși, tineretul de astăzi se caracterizează printr-un individualism puternic, competitivitate, ambițiozitate și aspirații profesionale.
Chiar dacă încă nu sunt implicați în activitatea de standardizare, studenții reprezintă un grup foarte important în asimilarea, promovarea și conștientizarea rolului standardizării în ziua de astăzi, efectiv, aplicarea standardelor de către studenți, în calitate de viitori agenți economici, care va conduce la îmbunătățirea indicatorilor privind eficacitatea, calitatea și eficiența.

În fine, tuturor studenților din Republica Moldova cu ocazia acestei sărbători, vă doresc să fiți mereu sănătoși, fericiți și plini de viață precum sunteți astăzi, inteligenți, visători și curajoși.  Nu uitați, dumneavoastră aveți posibilitatea de a contribui la înregistrarea schimbărilor pozitive în societatea noastră, prin raționalitate, dârzenie și alegeri corecte.

Lazari Doina, Colegiul agricol  „Gh. Răducan” din Grinăuţi, TPAP-4

 

 

 

About rciumac

Check Also

Tinerii pot să facă mai mult decât să comenteze pe Facebook la postarea unui partid politic

La alegerile locale generale din acest an, elevii și studenții vor vota la secțiile de …

Добавить комментарий