Home / EDIT MEDIA – fără granițe de timp și spațiu

EDIT MEDIA – fără granițe de timp și spațiu

EDIT MEDIA – fără granițe de timp și spațiu

Suntem conștienți că mediul online a devenit o utilitate pentru cei mai mulți dintre noi. Totodată, pentru orice activitate transparența este o necesitate. Dincolo de rolul său de informare și comunicare, internetul a devenit un mediu preponderent social, economic, educativ, precum și o platformă de afirmare și dezvoltare profesională și personală.

EDIT Media ține cont de toate acestea priorități în viața reală și, grație susținerii, aprecierii și solicitărilor dumneavoastră, valorifică potențialul tehnologic prin a face știri, reportaje, emisiuni cu impact atât cognitiv, cât și emoțional, interviuri, publicitate etc., pentru a vă informa, a oferi oportunități de dezvoltare și promovare, pentru a vă fi aproape, a vă alimenta curiozitatea informațională, din care să distingeți fiecare, individual, realitatea în culorile ei naturale.

Grație donațiilor și susținerii financiare pentru serviciile acordate la solicitarea utilizatorilor,  EDIT Media dă viață mai multor idei atât informative, cât și creative.

EDIT Media este un site independent, dezvoltat din investiții personale. Astfel, își permite luxul de a fi deschis pentru diferse formate de colaborare, la cererea fiecăruia dintre dumneavoastră.