Home / Aviz / Asociația Obștească PARADIS invită potențiali ofertanți

Asociația Obștească PARADIS invită potențiali ofertanți

Asociația Obștească PARADIS invită potențiali ofertanți pentru furnizarea de servicii în vederea Realizarea unei perdele  forestiere de protecție pe un  teren de 5 ha, procurare  arbuști  pentru plantare de diferite specii salcîm, plop, mesteacăn, stejar,brad în cadrul  primăriei or.Ocnița, amplasat în sectorul Iubilenîi.

Activitatea va fi realizată în cadrul proiectului A S A L T, implementat de Asociația Obștească PARADIS,cu suportul Programului de granturi mici GEF,implementat de PNUD, prin care se abordează problema conservării peizajului terestru la nivel de comunitate și la nivel national, iar activitatea de înființare a perdelelor forestiere va fi o modalitate de a crea condiții de dezvoltare a habilitatelor naturale, a florei și faunei în arealul sectorului Iubilienîi.

Pentru prezentarea Ofertei, Vă rugăm să consultați Proiectul de înființare a perdelelor forestiere de protecție în cadrul Primăriei or.Ocnița, elaborat de Serviciul Relații funiciare și Cadastru a Consiliului Raional Ocnița.

Dacă sunteți interesați să trimiteți o ofertă  ca raspuns la această  CdO, Vă rugăm să pregătiți oferta în conformitate cu cerințele care sunt prevăzute în CdO și exepediațile Asociația Obștească PARADIS pînă la data de 26.10.2018, ora 11.00.

Persoana de contact:Lilia Hropotinschii, coordonator de proiect, tel.069837782,028124206, adresa e-mail liliah1960@mail.ru

About rciumac

Check Also

Stimaţi consumatori! SRL “Edineţ-gaz”

Stimaţi consumatori! Pentru preîntâmpinarea accidentelor cu pierderi de vieți umane și distrugeri de bunuri materiale, …

Добавить комментарий