Home / Cotidian / Asociația Veteranilor Ministerului Afacerilor Interne a donat kimono-uri Școlii Sportive din Ocnița

Asociația Veteranilor Ministerului Afacerilor Interne a donat kimono-uri Școlii Sportive din Ocnița

Recent, membrii Asociației Veteranilor Ministerului Afacerilor Interne au donat zece kimono-uri tinerilor judocani ai Școlii Sportive Ocnița. Donația a fost realizată la inițiativa colonelului Lucașciuc Igor, președinte al Asociației Veteranilor MAI Ocnița, cu suportul financiar oferit din fondul Asociației veteranilor MAI, președinte Alexei Armaș.

Au primit în dar kimono-uri tineri sportivi, premianți în campionate republicane. Totodată, la decizia donatorilor, precum și a direcției Școlii, s-au bucurat de acest cadou și tineri luptători din familii vulnerabile.

În prezența lui Eduard Tintiuc, directorul Școlii Sportive și Nicolae Gîlcă, director-adjunct, precum și a antrenorului de judo, Ghenadie Gogoli, tinerilor luptători le-au fost înmânate kimono-urile, de către Igor Lucașciuc și Vitalie Pop, veterani ai MAI Ocnița.

Potrivit direcției Școlii Sportive, membrii Asociației Veteranilor MAI Ocnița nu prima dată au venit cu astfel de donații. În acest context, întru susținerea și promovarea modului sănătos de viață, gazda a adresat cuvinte de mulțumire veteranilor MAI. La rândul lor, repezentanții Asociației MAI au venit cu un mesaj către elevii Școlii Sportive:

Un stil de viață sănătos înseamnă să facem zilnic alegeri sănătoase. Sportul este un element esențial al modului sănătos de viață. Doar cu voință și perseverență totul se reușește. Depuneți străduință, astfel veți atinge potențialul maxim. Din numele colonelului Alexei Armaș, președinte al Asociației veteranilor MAI, vă urez succes și curaj pentru a cuceri noi înălțimi ale sportului, a spus Igor Lucașciuc.

Din Fondul Asociației Veteranilor Ministerului Afacerilor Interne au fost donate Școlii Sportive din Ocnița kimono-uri, în valoare de 10 000 lei.

About rciumac

Check Also

Primăria orașului Ocnița  Aviz Concurs   I etapă

Primăria orașului Ocnița  Aviz Concurs   I etapă Primăria orașului  Ocnița anunță membrii comisiei și candidații …

Добавить комментарий