Home / Cotidian / Aur și argint pentru boxerii din Otaci în campionatul din orașul Umani, Ukraina

Aur și argint pentru boxerii din Otaci în campionatul din orașul Umani, Ukraina

Recent, în orașul Umani, Ukraina s-a desfașurat Campionatul deschis la box, dedicat zilei orașului. La competiție a participat și boxerii Școlii sportive Ocnița, fil. Otaci, antrenor Vadim Mariniuc. Potrivit antrenorului, în prima zi, competițiile au avut loc în sală, la individual, iar a doua zi, a fost instalat ringul în piața orașului. Luptele s-au desfășurat pe echipe. Tinerii boxeri ocnițeni au dat dovadă nu doar de curaj, dar și de o pregătire impecabilă, ocupând 6 locuri premiante.

În acest context, Valigurschii Ilie a fost decernat cu medalia de aur, demonstrând încă o dată performanța. Ilie s-a clasat pe locul I în categoria grea +75 kg. Ilie Valigurschii este tânărul medaliat cu bronz și în Campionatul RM la box, anul curent.

Decernați cu medalii de argint au fost: Dogotari Nichita, Chiruța Ilia, Chirilov Vadim, Ciumac Gleb și Dmitrii Voloșin. Ei s-au clasat pe locul II, conform categoriilor corespunzătoare. Pentru boxerii Dogotari Nichita și Voloșin Dmitrii, a fost prima participare la competiție. Antrenorul Vadim Mariniuc susține că debutul pentru acești elevi, a fost unul de succes.

Potrivit directorului Școlii Sportiive Ocnița, Eduard Tintiuc, aceasta este a doua participare reușită a tinerilor boxeri, filiala Otaci a ȘS Ocnița, în turneul dedicat zilei orașului Umani din Ukraina.

Direcția Școlii sportive Ocnița adresează sincere felicitări participanților și antrenorului Vadim Mariniuc, urându-le noi succese și victorii în domeniul sportului ales.

P.S. Vadim Mariniuc antrenează elevii Școlii sportive Ocnița, fil Otaci, timp de 7 ani. Practică acest gen de sport deacum 10 ani și, este mândru că se ocupă cu ceea ce-i place cel mai mult. Asta îl motivează să fie dedicat și să insufle tinerilor boxeri curaj și încredere în sine. Antrenamentul regulat, voința și un scop bine definit, duce spre succes, spune Vadim Mariniuc.

About rciumac

Check Also

«Siguranța prin recensământul armelor: Controlează, Raportează, Protejează»

Inspectoratul de Poliție Ocnița se alătură Campaniei «Siguranța prin recensământul armelor: Controlează, Raportează, Protejează» Inspectoratul …

Добавить комментарий