Home / Cotidian / Binecuvântaţi fie oamenii în halate albe!

Binecuvântaţi fie oamenii în halate albe!

Binecuvântaţi fie oamenii în halate albe!

 Cojocaru Olga

Mulţumesc din suflet doamnei doctor Cojocaru Olga Tudor !

 

Fiecare om a venit pe acest pământ pentru a lăsa în urma sa ceva frumos, folositor: o casă, un copac sădit, o fântână. Destinul lui este menit de Dumnezeu şi înzestrat cu cele mai frumoase calităţi. Rămâne doar să fie aleasă de el însuşi calea cea dreaptă.

După părerea mea, toate meseriile oamenilor sunt necesare, dar cea mai nobilă este profesia de medic, deoarece ea salvează vieţile oamenilor, stă mereu de veghe şi tratează sufletele disperate, aprinde luminiţe de speranţă în inimile plăpânde ale pacienţilor.

Pe această cale, doresc să aduc sincere mulţumiri doamnei Cojocaru Olga Tudor, medic traumatolog — chirurg la Spitalul raional Ocniţa. Este un medic competent în domeniul său de activitate.Îmi exprim recunoştinţa faţă de măiestria,cumpătarea, generozitatea şi buna atitudine faţă de mine şi de ceilalţi pacienţi, pe care îi ajută să depăşească problemele de sănătate.

Doamna Cojocaru Olga este un medic de înaltă calificare, iar profesionalismul cu care se dedică în activitatea de zi cu zi demonstrează o experienţă avansată, un sacrificiu în beneficiul tuturor oamenilor care au nevoie de serviciile Dumneaei. Este o fire plăcută la vorbă, iar metodele de tratament pe care le pune în practică sunt adevărate mărturisiri că dumneaei este un specialist adevărat.

Efectuând cursul de tratament, de fiecare dată a găsit cele mai relevante şi eficiente căi de tratament şi de ameliorare a problemelor mele de sănătate. Mă bucur că există astfel de specialişti cărora le pasă de ceea ce fac şi pentru cine se dedică! Mă bucur că am reuşit să o cunosc pe Doamna Olga ca om şi ca medic, pentru că m-a ajutat de fiecare dată atunci când aveam nevoie şi niciodată nu m-a refuzat, chiar dacă regimul de lucru este prea încărcat.

Despre Doamna Cojocaru Olga poţi auzi numai cuvinte de laudă şi asta pentru că a ajutat foarte mulţi oameni să se trateze la timp, să facă un curs de reabilitare, să se întoarcă sănătoşi în familiile care îi aşteaptă. Toate acestea demonstrează că dumneaei este un medic de la Dumnezeu.

 

Mulţumesc, atât pentru competenţa, dar şi pentru valoarea umană de care  aţi dat dovadă, pentru că este foarte important pentru un pacient să vadă că medicul este alături de el, îl încurajează şi face tot ce-i stă în putinţă pentru a-l vedea sănătos.

Doamnă Olga, pentru bunătatea şi dragostea cu care vă dedicaţi în munca d-voastră complicată şi responsabilă, pentru grija faţă de mine, pentru toleranţă şi neindiferenţă doresc să vă  mulţumesc din tot sufletul şi să vă doresc mulţi ani de activitate înainte.

Mulţumesc pentru serviciile medicale de calitate, pentru insuflarea încrederii în  forţele proprii şi optimism. Mă mândresc că la noi în Republica Moldova activează aşa medici, care lucrează cu dăruire de sine.

 

Merită cuvinte de mulţumire şi asistenta medicală doamna Chirtoacă Victoria, care zi de zi întâlneşte bolnavii, acordându-le asistenţă cu mâinile sale blajine, răbdătoare şi profesioniste.

La fel am fost tratată cu atenţie şi respec de către medicul rentghenolog  Chilat Valeriu şi asistenta sa Pînzari Viorica.

Aici, la Spitalul raional Ocniţa am găsit la personalul medical foarte multă răbdare, înţelegere şi politeţe.Se cunoaşte că medicii de aici respectă                  ,,Jurământul lui Hippocrate».

 

Stimaţi oameni în halate albe ! În faţa Dumneavoastră mă închin pînă la pământ, vă urez sănătate. Doresc să fiţi binecuvântaţi de Bunul Dumnezeu Dvs şi familiile Dvs.

Domnul să vă dea din plin sănătate, bucurie, respect, dragoste şi noi realizări!

Sunteţi Îngerii noştri păzitori!

Vă stimăm şi vă suntem pururi recunoscători.

 

 

Cu profund respect şi recunoştinţă

 

Pacienta Bodiu Liliana

 

satul Gîrbova, raionul Ocniţa

About rciumac

Check Also

«Siguranța prin recensământul armelor: Controlează, Raportează, Protejează»

Inspectoratul de Poliție Ocnița se alătură Campaniei «Siguranța prin recensământul armelor: Controlează, Raportează, Protejează» Inspectoratul …

Добавить комментарий