Home / Cotidian / Clopoțelul școlar a vestit începutul unui nou an de studii

Clopoțelul școlar a vestit începutul unui nou an de studii

Clopoțelul școlar a vestit începutul unui nou an de studii

Clopoțelul școlar a vestit începutul unui nou an de studii, atât pentru elevi, cât și pentru pedagogi și părinți.

Emoții mari pentru cei mici și emoții mai mici pentru elevii claselor mai mari care, au venit la LT M. Sadoveanu din orașul Ocnița cu buchete de flori  în mână, îmbrăcați la patru ace — pantaloni călcați la dungă, cămașe și bluzițe albe, fustițe albastre. Începutul noului an școlar este pentru ei o nouă provocare!

La careul dedicat primului sunet au răsunat mesaje de felicitare și îndrumare din partea directorului de liceu – Niculina Zaharco, a șefului adjunct, Direcția Învățământ – Alla Toncoglaz, a reprezentantului Inspectoratului de poliție – Igor Corotaș. La fel, către elevi și pedagogi, s-a adresat cu un mesaj de încurajare un părinte, dar și o elevă din cl. XII.

Primul sunet al clopoțelului a dat startul noului an școlar.

Prima lecţie din acest an şcolar a fost dedicată scriitorului, eseistului şi dramaturgului Ion Druţă. În această zi, maestrul îşi sărbătoreşte cea de-a 90-a aniversare. Profesorii au vorbit elevilor despre contribuţia lui Ion Druţă la dezvoltarea patrimoniului cultural naţional.

În raionul Ocnița a sunat clopoțelul pentru 3886 de elevi.

????????????????????????????????????

About rciumac

Check Also

«Siguranța prin recensământul armelor: Controlează, Raportează, Protejează»

Inspectoratul de Poliție Ocnița se alătură Campaniei «Siguranța prin recensământul armelor: Controlează, Raportează, Protejează» Inspectoratul …

Добавить комментарий