Home / Cotidian / CURSA OLIMPICĂ 2016!

CURSA OLIMPICĂ 2016!

ATENŢIE pentru toţi amatorii unui mod sănătos de viaţă!

*Sîmbătă, 14 mai, ora 10, pe platoul aferent Consiliului Raional Ocniţa, se va desfăşura CURSA OLIMPICĂ 2016!
Sunt invitaţi toţi doritorii, în special  elevii din toate instituţiile de învăţămînt ale raionului Ocniţa!

1379685317_get_img
Agenţia Olimpică Ocniţa în colaborare cu Şcoala Sportivă, cu susţinerea Direcţiei Învăţămînt desfăşoară diferite acţiuni în masă pentru a promova spiritul olimpic în raionul Ocniţa. Cursa Olimpică, care este un eveniment de proporții, întrunind sute de persoane, indiferent de abilităţi sportive, vîrstă sau ocupaţie, este doar un exemplu al activităţilor organizate de către ATO Ocniţa în cadrul Zilei Olimpice Mondiale.
Participanţii la Cursa olimpică vor fi decernaţi cu Diplome ale Comitetului Internaţional Olimpic, tricouri cu simbolica olimpică a CNO şi cu medalii a AO Ocniţa. 

 CursaOlimpică are drept scop promovarea importanţei sportului şi a unui mod sănătos de viaţă, educarea societăţii în spiritul valorilor olimpice: excelenţă, prietenie şi respect.

*Duminică, 15 mai, pe stadionul Complexului «Olimp»  se va desfăşura Ziua Sportivului. Sunt invitaţii toţi amatorii de sport şi a unui mod sănătos de viaţă.
Agenda evenimentului va cuprinde un program vast de competiţii la mini fotbal, volei, ridicarea greutăţilor, tenis de masă, şah, tragerea canatului, inclusiv la lupta naţională «Trînta». În cadrul acestor manifestări vor fi decernaţi cei mai buni sportivi şi entuziaşti ai mişcării sportive.

Premianţii competiţiilor vor fi decernaţi cu  Diplome şi medalii. Parada de deschidere va avea loc la 10.30.
Să nu uităm că sportul aduce tuturor generaţiilor o viaţă mai sănătoasă şi mai echilibrată, asigurînd calea spre o societate mai bună. 

VĂ AŞTEPTĂM!

Direcţia Şcolii sportive

About rciumac

Check Also

«Siguranța prin recensământul armelor: Controlează, Raportează, Protejează»

Inspectoratul de Poliție Ocnița se alătură Campaniei «Siguranța prin recensământul armelor: Controlează, Raportează, Protejează» Inspectoratul …

Добавить комментарий