Home / PDM / Daruri pentru mai mulți copii din raionul Ocnița

Daruri pentru mai mulți copii din raionul Ocnița

Daruri pentru mai mulți copii din raionul Ocnița

În ajunul Crăciunului se întâmplă diferite minuni. Astfel, Moș Crăciun și Alba ca Zapada,  cu daruri multe au venit la Lipnic, pentru a distra și bucura sute de copii, veniți din toate localitățile raionului Ocnița. În special, au fost invitați și asigurați cu transport, copiii din familii vulnerabile. Înfometați de veselie și voie bună, împreună cu părinții, ei au fost cuprinși până la maxim de magia sărbătorilor de iarnă.

Moș Crăciun și Alba ca Zăpada au știut cum să distreze și să veselească toți invitații. Au dansat, au cântat, s-au jucat, poezii au recitat. A culminat evenimentul cu aprinderea luminițelor de pe brad și primirea cadorilor pentru fiecare copil prezent.

Cu un mesaj de felicitare pentru toții copii și părinții lor, s-a adresat organizatoarea evenimentului – Svetlana Cotova, președinte a OF PDM Ocnița. Dânsa a menționat că în aceste cutii, primite de către fiecare copil,  se găsesc daruri din partea copiilor din Germania. Din numele OT PDM a urat tuturor sărbători fericite, iar copiilor – să aibă parte de multe surprize plăcute care să le provoace zâmbet și bucurie.

Părinții,  rând pe rând se apropiau de organizatori pentru a le mulțumi de atmosfera feerică creată, în exclusivitate pentru copiii lor care, s-au distrat pe cinste.

Unii copii nu credeau în Moș Crăciun, au spus că prima dată l-au văzut acum. Alții, mai îndrăzneți, știau regula că, dacă spun o poezie, Moșul îndată devine darnic și împarte cadouri. Până la urmă a contat buna dispoziție și zâmbetele tuturor copiilor care,  au și creat atmosfera magică de Crăciun.

 

 
 
 

 
 
 
 

About rciumac

Check Also

28 ianuarie – Caravana electorală PDM la Ocnița!

28 ianuarie – Caravana electorală PDM la Ocnița. În programul acțiunilor vor fi întâlniri cu …

Добавить комментарий