Home / PDM / Dragobetele în vizită la cele mai trainice cupluri. Activitate organizată de Organiţaţia de Femei a PDM Ocniţa

Dragobetele în vizită la cele mai trainice cupluri. Activitate organizată de Organiţaţia de Femei a PDM Ocniţa

Dragobetele în vizită la cele mai trainice cupluri. Activitate organizată de Organiţaţia de Femei a PDM Ocniţa

Dragobetele, sărbătoarea dragostei prinde rădăcini şi la Ocniţa. La iniţiativa Svetlanei Cotova, preşedinta Organizaţiei de Femei din raionul Ocniţa a Partidului Democrat din Moldova, în premieră, a fost organizată o activitate specială, dedicată dragostei şi bunei dispoziţii. Din start, ideea a fost susţinută de către preşedintele OR PDM, Constantin Gaidău care, a salutat iniţiativa de promovare a frumoaselor şi străvechilor tradiţii.

Pe 24 februarie, în ziua când este cinstit fiul babei Dochia, considerat zeul dragostei, au fost vizitate cupluri din mai multe localităţi, în casa cărora, candela iubirii este aprinsă şi păstrată cu sfinţenie circa 5 decenii. Familiile – simboluri vii ale dragostei, din Lipnic, Bîrnova, Gîrbova şi Sauca au fost felicitate cu Ziua lui Dragobete, chiar de personajul preluat din legendă —  Dragobete, în rol Vlad Chistruga.

Membrii OR PDM Ocniţa, împreună cu Svetlana Cotova au înmânat cuplurilor cadouri simbolice şi flori care să le amintească despre această zi în care şi în aer se simte dragostea. Ei le-au urat ca şi în continuare să păstreze sentimentul dragostei în inimă unul pentru altul. Să fie cel mai minunat exemplu, nu doar pentru ai lor copii, dar şi pentru o societate întreagă.

Fiecare familie vizitată a fost mulţumită de atenţia acordată din partea OR PDM Ocniţa şi, chiar au rămas impresionaţi şi emoţionaţi de amintirile  primului fior al dragostei.

Activitatea a fost organizată de către OF PDM Ocniţa, preşedinte Svetlana Cotova, în colaborare cu membrele Organizaţiilor Locale PDM şi, cu susţinerea Organizaţiei Raionale PDM.

About rciumac

Check Also

28 ianuarie – Caravana electorală PDM la Ocnița!

28 ianuarie – Caravana electorală PDM la Ocnița. În programul acțiunilor vor fi întâlniri cu …

Добавить комментарий