Home / Cotidian / Drumuri reabilitate în raionul Ocnița

Drumuri reabilitate în raionul Ocnița

O veste îmbucurătoare pentru ocnițeni. A fost dat startul reabilitării drumurilor din raionul Ocnița.   Drumurile sunt renovate din bugetul Consiliului raional.

Potrivit informației oferite de președintele raionului, Iurie Plopa, lucrările de renovare a drumurilor centrale din raion sunt efectuate conform Programului de reparație și întreținere a drumurilor publice locale din raionul Ocnița pe anul 2020.

Spre atenția ocnițenilor, vor fi reabilitate drumurile nu doar în orașul Ocnița. Conform Deciziei Consiliului raional, nr. 6/9 din 24 decembrie 2019 (se anexează), va fi reparat drumul de acces spre s. Lipnic ; drumul de acces spre Muzeul C.Stamati din comuna Ocnița; drumul de acces spre Colegiul agroindustrial Gheorghe Răducan, Grinăuți; drumul Grinauți Raia – Stația Rediu Mare; drum de acces spre s.Rujnița; drumul de acces spre s. Mihalașeni; drumul de acces spre s.Berezovca; Vălcineț; Unguri; Ocnița-Naslavcea-Lencauți; Clocușna – frontiera cu Ucraina.

În total, pentru reparația și întreținerea drumurilor, din bugetul raionului, sunt preconizate 12723,5 mii lei, fiind inclusă și întreținerea permanentă a drumurilor și achiziționarea utilajului necesar, precum și întreținerea de iarnă a drumurilor.

Edit-Media

About rciumac

Check Also

A fost dat startul etapei de testare a noii versiuni a sistemului „e — Factura”

Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe (CTIF) informează că a efectuat, în baza propunerilor formulate …

Добавить комментарий