Home / Flori pentru tine / Felicitări cu ocazia nunții de argint pentru familia Barbuță Vitalie și Elena!

Felicitări cu ocazia nunții de argint pentru familia Barbuță Vitalie și Elena!

Felicitări cu ocazia nunții de argint pentru familia Barbuță Vitalie și Elena!

Scumpii noștri părinți! Astăzi este o zi unică și deosebită în viața voastră, zi în care adăugați a 25-a floare la buchetul mariajului vostru, zi în care vă sărbătoriți nunta de argint. Pentru noi este o ocazie în plus să vă spunem cât de mult vă iubim! Căsătoria voastră a fost ca o lungă călătorie pe care ați parcurs-o mereu împreună! E adevărat că acești ani au adus cu sine atât clipe plăcute și momente frumoase, cât și mai puțin plăcute, presărate cu tristețe și undeva udate cu lacrimi… Dar voi nu ați permis ca încercările și greutățile vieții să vă distrugă. Mereu peste toate ați trecut demn și cel mai important, umăr la umăr. Meritați mulțumirile noastre, pentru că în acești ani, într-un spirit de echipă, ne-ați crescut, ne-ați educat și ați fost mereu lângă noi! Când alți copii de vârsta noastră duceau lipsa părinților și le purtau dorul, noi eram fericiți pentru că va aveam alături. Mulțumim pentru că în cele mai importante momente din viață, când am făcut primii pași stângaci, am spus primele cuvinte stâlcite, am fost în prima zi de școală și ziua când ne-am întemeiat propriile familii, voi ați fost acolo, alături de noi. Ne-ați învățat, astfel, arta de a fi mulțumiți și cu mult și cu puțin. Ne-ați învățat căror lucruri în viață să le dăm prioritate, care trebuie să capete valoare în ochii noștri și care mai puțin.

Meritați tot respectul nostru pentru că ați păstrat familia până la clipa de față, arătând prin propriul vostru exemplu că noi răspundem de cei dragi nouă , că trebuie să avem grijă de ei și să-i iubim. În această lume plină de promisiuni false relația voastră dovedește că merită să ne dedicăm familiei și unul și unul celuilalt întrutotul, și că pe altarul familiei merită adus aproape orice sacrificiu, doar ca legământul sacru al familiei să nu știrbească în calitate.

Familia voastră își are originea în vremea când lucrurile valoroase, chiar dacă suportau fisuri, erau reparate nu aruncate. Deja având propriile familii și proprii copii ne dăm seama cât de greu este acest lucru, să păstrezi o familie. Pe bună dreptate , încă nu s-au găsit acele cuvinte care să transmită respectul, laudele și felicitările noastre, dragi părinți! Nu ne dorim decât să fiți în continuare fericiți, sănătoși și ca anii care se vor scurge să vă găsească tot așa, tineri, frumoși și mână de mână și așa până la nuntă de aur și apoi de diamant, veșnicia întreagă!!!

De la copii și nepoți

About rciumac

Check Also

Flori pentru Alina Corsan, cu ocazia zilei de naștere!

Flori pentru Alina Corsan, cu ocazia zilei de naștere!

Добавить комментарий