Home / Cotidian / Festivitate solemnă dedicată Zilei lucrătorului din sfera protecţiei sociale a populaţiei

Festivitate solemnă dedicată Zilei lucrătorului din sfera protecţiei sociale a populaţiei

Cu prilejul Zilei lucrătorului din sfera protecţiei sociale a populaţiei, la Ocnița s-a desfășurat o festivitate solemnă.

La eveniment au participat angajații din acest domeniu. Au fost invitate și autoritățile raionale, precum și partenerii sociali.

Șeful Direcției Asistență Socială și Protecție a Familiei și-a exprimat întreaga recunoștință pentru susținere și contribuițe la dezvoltarea serviciilor de asistență și protecție socială.

În discursul său, Iurie Rusu a menționat că Protecția socială a populației constituie direcția principală a politicii sociale de stat. Astfel, Direcția Asistență Socială și Protecția Familiei prestează 12 servicii sociale.

Despre rolul asistenţei sociale ca unul dintre cele mai sensibile şi importante servicii acordate populaţiei, au vorbit și autoritățile prezente la eveniment.

Angajații din sfera protecției sociale a populației spun că activitatea lor în acest domeniu înseamnă o implicare totală. Sunt conștienți că munca lor este una responsabilă și subtilă, necesită răbdare și dăruire de sine.

În semn de apreciere pentru profesionalism, dăruirea de sine, receptivitatea și generozitatea, de care dau dovadă în exercitarea acestei profesii nobile, mai mulți lucători din acest sistem au fost menționați cu Diplome și flori

Șeful Direcției Asistență Socială și Protecția Familiei le-a dorit angajaților multă sănătate şi realizări frumoase în domeniu.

Ziua lucrătorului din sfera protecţiei sociale a populaţiei este marcată anual în Republica Moldova în a treia duminică a lunii septembrie.

About rciumac

Check Also

A fost dat startul etapei de testare a noii versiuni a sistemului „e — Factura”

Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe (CTIF) informează că a efectuat, în baza propunerilor formulate …

Добавить комментарий