Home / felicitari / La mulți ani pentru Elena POPESCU din Detroit, stat Michigan, SUA

La mulți ani pentru Elena POPESCU din Detroit, stat Michigan, SUA

La mulți ani pentru Elena POPESCU din Detroit, stat Michigan, SUA

Sincere felicitări, cu prilejul zilei de naștere pentru tine, Elena POPESCU, îți transmite scumpa surioară – Mariana!

MESAJ DE FELICITARE:

Draga mea, îți doresc ca începând cu această zi specială iubirea să te călăuzească în viață așa precum dragostea ta pentru mine m-a însoțit în tot acest timp… La fiecare pas descoperi o minune…Am aflat acest lucru trăind alături de tine. Îți voi fi mereu recunoscătoare pentru miracolul iubirii pe care l-ai împărtășit cu mine. Ne așteaptă clipe frumoase, pline de speranță și iubirea pe care am citit-o în ochii tăi încă de când eram copii. Am încredere în tine, în noi… împreună vom trece peste orice!!! Să ai parte de tot binele din lume, sănătate vise împlinite !!! La mulți ani, de ziua Ta!!!

Și măcar că iești departe…peste ocean , dorul e cel, ce ține legat strâns firul dragostei de soră!!!!

Cu drag, a ta soră

***

Elena POPESCU, la mulți ani plini de fericire îți urăm și noi, de la EDIT Media! Sperăm ca aceste rânduri scrise pentru tine, să-ți aducă zâmbet și lumină în suflet.

MAI MULTE DESPRE TINE:  De la mămica ta, am aflat că, de mică, ești setoasă de-a cunoaște ceva nou, ești disciplinată în toate și foarte generoasă, onestă și curajoasă. Iată și sora ce ne-a spus despre tine: A făcut Relații internaționale și politici în SUA! A făcut un proiect în China!!! Este energică, plină de viață și ambițioasă. A plecat de una singură în lumea mare și a obținut prin muncă absolut tot ceea ce și-a dorit !!!

CE ADMIRĂ SORA LA TINE: Să fiu sinceră, tot îmi place…Îi place dreptatea, nu este orgolioasă, este sinceră și omenoasă! Plus la toate FOARTE FRUMOASĂ!!!

O AMINTIRE DIN COPILĂRIE: …Cum am stricat casetofonul pe care tata l-a adus din Polonia…

O zi de naștere deosebită!

About rciumac

Check Also

Sărbători frumoase şi La mulţi ani!

Dragi prieteni, să aveţi un An Nou extraordinar de bun, în care să generaţi cât …

Добавить комментарий