Home / Cotidian / Mesajul șefului Direcției Învățământ a Consiliului Raional Ocnița, Ivan ZAHARCO, cu prilejul Zilei profesionale a Lucrătorilor din Învățământ

Mesajul șefului Direcției Învățământ a Consiliului Raional Ocnița, Ivan ZAHARCO, cu prilejul Zilei profesionale a Lucrătorilor din Învățământ

Mult stimate cadre didactice, lucrători din sitemul educațional,

În ambianța multicoloră a toamnei, odată cu căderea lină a frunzelor, cu mireasma irepetabilă a florilor, se apropie nerebdător de sufletul neprihănit al celor iubitori de carte, de copii, de sublim sărbătoarea Lucrătorului din învățământ.

Aceasta este ziua în care, tradițional, primiți cele mai sincere urări de bine, de sănătate și de împlinire. Vă adresez cordiale mulțumiri tuturor angajaților din învățământ, pentru efortul calificat și plin de abnegație depus la sporirea nivelului de educație a tinerii generații.

Vă urez să fiți și în continuare la fel de responsabili și riguroși, dedicați meserii pe care ați ales-o. De asemenea, să fiți curajoși în fața provocărilor vieții, iar în momentul când sunteți în fața discipolilor, să uitați de problemele cotidiane și, să țineți cont că, viața unui tânăr în formare depinde de munca dvs.Activitatea să vă fie răsplătită din plin prin recunoașterea socială, să găsiți continuu satisfacție în nobila didicare pentru formarea competențelor la elevi.

Sunteți educători, formatori, îndrumători și părinți. Sunteți cei care creșteți oamenii Republicii Moldova, făurind ziua de mâine, viitorul acestei țări. Faceți un lucru măreț, a cărui valoare incontestabilă este recunoscută de fiecare, pentru că fiecare, la rândul lor, au fost ucenicii măriilor voastre.

În numele Direcției Învățământ a Consiliului raional Ocnița, Vă adresez cele mai sincere felicitări, vă urez bunăstare, verticalitate, inspirație pentru a ghida tinerii în lumea cunoștințelor și să trăiți la maxim împlinirea performanței.

La mulți ani, lucrătorilor din învățământ!

Cu respect, Ivan Zaharco, șef al DÎ

About rciumac

Check Also

«Siguranța prin recensământul armelor: Controlează, Raportează, Protejează»

Inspectoratul de Poliție Ocnița se alătură Campaniei «Siguranța prin recensământul armelor: Controlează, Raportează, Protejează» Inspectoratul …

Добавить комментарий