Home / PDM / PAŞTE PENTRU FIECARE

PAŞTE PENTRU FIECARE

PAŞTE PENTRU FIECARE

Partidul Democrat din Moldova la nivel naţional a lansat un Proiect pentru perioada sărbătorilor Pascale 2016.

Această campanie naţională va fi implementată de echipele locale şi va dura 3 săptămîni — pînă la Paştele blajinilor.

În această ordine de idei, echipa raională Ocniţa a Partidului Democrat din Moldova şi-a întocmit un plan de acţiuni în toate localităţile raionului pentru a-şi aduce aportul, atît la ameliorarea mediului înconjurător înainte de Paşti, cît şi la ajutorarea celor mai trişti cu o implicare umană şi materială modestă.

În aceste zile sfinte, a aduce un strop de bucurie şi speranţă celor defavorizaţi, este datoria fiecarui creştin.

Am aflat şi noi ca şi mulţi alţii, prin intermediul publicatiei web Edit Ocniţa despre povestea celor 7 copii rămaşi fără mamă din comuna Grinăuţi- Moldova şi, am hotărît să dăm start Campaniei “Paşte pentru fiecare”,  anume de la aceşti copilaşi şi, să le oferim o mîna de ajutor.

Prin intermediul Organizaţiei de femei din cadrul PDM din or. Bălţi, d-na Cecilia Graur şi, din iniţiativa d-nei Alina Ţurcan, preşedinte OF PDM Ocniţa, am reuşit să readucem un pic zîmbetul pe faţa copiilor rămaşi prematur fără mamă.

Adresăm cuvinte de mulţumire celora care au fost implicaţi în acest gest nobil, vă zicem că vom mai reveni cu informatii pe marginea realizării Campaniei “Paşte pentru fiecare”.

grinauti_pdm

About rciumac

Check Also

28 ianuarie – Caravana electorală PDM la Ocnița!

28 ianuarie – Caravana electorală PDM la Ocnița. În programul acțiunilor vor fi întâlniri cu …

Добавить комментарий