Home / Cotidian / Preşedintele ţării a tăiat panglica la spitalul din satul Călărăşeuca

Preşedintele ţării a tăiat panglica la spitalul din satul Călărăşeuca

Preşedintele ţării a tăiat panglica la spitalul din satul Călărăşeuca

În pofida optimizărilor actuale în toată ţara, astăzi, a fost tăiată panglica la spitalul renovat din satul Călărăşeuca, raionul Ocniţa.

Instituţia medicală a fost renovată şi redeschisă după circa 2 ani de pauză. Oamenii veniţi la eveniment au avut posibilitatea să viziteze spitalul renovat, şi să-şi spună emoţiile.

Potrivit şefului spitalului raional Ocniţa, de serviciile instituţiei modernizate şi dotate cu echipamentul necesar, va beneficia populaţia din zona Otaci. Spitalul renovat îşi începe activitatea de la 1 martie.

Localnicii, fără nicio frică de ger şi ninsoare că, le-ar putea afecta sănătatea, au venit, cu o voinţă călită, să asiste la ceremonia de redeschidere a instituţiei medicale din sat.


Încă un motiv, care i-a îndemnat pe oameni să iasă din case pe acest frig, a fost vestea că la evenimentul de redeschidere a spitalului vine preşedintele RM, Igor Dodon.

Preşedintele ţării a fost întâmpinat tradiţional, cu pâine şi sare.

Înainte de a fi tăiată panglica, Vasile Romaniuc, preşedintele raionului Ocniţa a mulţumit oaspeţilor veniţi la eveniment şi a menţionat aportul persoanelor implicate în procesul de renovare a spitalului.

A urmat serviciul divin de sfinţire a instituţiei medicale care a finalizat cu îndemnuri şi cuvinte de mulţumire.

Angajaţii spitalului promit servicii de calitate şi, cu fidelitate să-şi îndeplinească misiunea de străjeri ai sănătăţii.

Redeschiderea spitalului a fost realizată la insistența locuitorilor, cu sprijinul Consiliului raional și al Fundației de Binefacere ”Din Suflet”. Mobilierul necesar a fost oferit instituției medicale de fundația de binefacere a Primei Doamne. La renovarea instituţiei au contribuit şi agenţi economici din teritoriu.

Reporter EDIT Ocniţa

   

About rciumac

Check Also

«Siguranța prin recensământul armelor: Controlează, Raportează, Protejează»

Inspectoratul de Poliție Ocnița se alătură Campaniei «Siguranța prin recensământul armelor: Controlează, Raportează, Protejează» Inspectoratul …

Добавить комментарий