Home / Cotidian / Schema prin care se aduceau automobile din Europa a fost deconspirată în Ucraina

Schema prin care se aduceau automobile din Europa a fost deconspirată în Ucraina

Schema prin care se aduceau automobile din Europa a fost deconspirată în Ucraina

foto: antikor.com.ua

Lăcomia le-a jucat festa.  800 de automobile cu numere europene au intrat în Ucraina doar printr-un singur punct vamal, timp de 2 luni. Acest fapt le-a trezit un interes deosebit autorităţilor care stau la straja legii, de a afla mai multe detalii despre activităţile celora care stau la straja dintre hotare.

Spre marea dezamăgire a grupului bine structurat, schema prin care se aduceau automobilele din Europa a fost deconspirată de către oamenii legii din Ucraina, spune sursa  https://antikor.com.ua.

În urma percheziţiilor au fost găsiţi sute de mii de dolari.

Se ştie că vameşii acceptau această „circulaţie” a automobilelor europene prin faţa punctului de trecere, pentru a câştiga câte 200 de dolari de un automobil cu registraţie străină.

Potrivit sursei ucraineşti, punctul solicitat de persoanele cu automobile din Europa, ce a captat atenţia poliţiştilor şi procurorilor, din imagine, se consideră a fi punctul internaţional de trecere a frontierei  Secureni –Ocniţa,  între Ucraina și Republica Moldova.

Acţiunea e în desfăşurare şi se verifică complicitatea mai multor oameni ce stau la straja dintre hotare.  S-a deschis dosar penal.

foto: antikor.com.ua

About rciumac

Check Also

O discuție de suflet cu legendarul Denis VIERU, lider mondial la judo

  — Ce stă în spatele succesului unui sportiv desăvârșit, precum Dvs? — La general, …

Добавить комментарий