Home / Cotidian / Sport / Scoala sportiva Ocnita a fost gazda unei reusite competitii voleibalistice.

Scoala sportiva Ocnita a fost gazda unei reusite competitii voleibalistice.

Simbata,10 decembrie, Scoala sportiva Ocnita a fost gazda unei reusite competitii voleibalistice. S-a desfasurat un turneu traditional de nivel republican «Revelion, 2017!” la volei, fete.
Au participat echipe din mai multe raioane din tara: Donduseni, Telenesti, or. Balti, 2 echipe din or. Ocnita, 1 — Rujnita.
Potrivit antrenoarei de volei a Scolii sportive Ocnita, Svetlana Melnic, fetele din echipele ocnitene au atins performante, clasindu-se pe I loc. Acest rezultat, evident, l-au obtinut prin multa munca la antrenamente, disciplina si seriozitate.
La eveniment a participat si Victor Ursan, specialist principal in probleme Tineret si Sport, precum si oaspeti veniti de la Chisinau (de la Unversitatea de Educatie Fizica si Sport) si din Ucraina (Scoala sportiva Sekureni).
Directorul Scolii sportive Ocnita, Eduard Tintiuc a multumit tuturor participantelor, antrenorilor, arbitrului — Ilie Plosnita si directorului adjunct, Nicolae Gilca — moderatorul Turneului,  pentru buna desfasurare a competitiei si, in final, toate echipele au fost premiate cu Diplome si Cupe,conform rezultatelor obtinute.  Absolut toti au fost felicitati cu prilejul sarbatorilor de iarna ce se apropie si, cu acest prilej, echipele participante au primit daruri dulci.

img-4 edit-865 edit-850

About rciumac

Check Also

O discuție de suflet cu legendarul Denis VIERU, lider mondial la judo

  — Ce stă în spatele succesului unui sportiv desăvârșit, precum Dvs? — La general, …

Добавить комментарий