Home / Cotidian / Ședința Consiliului de securitate comunitară în Otaci

Ședința Consiliului de securitate comunitară în Otaci

Ședința Consiliului de securitate comunitară în Otaci

La 1 decembrie, în orașul Otaci, raionul Ocnița s-a desfășurat Şedinţa Consiliului de Securitate Comunitară.

La ședință a participat Directorul executiv al Institutului de Politici Publice, Barbăroşie Arcadie, liderii Sectoarelor Supraveghere de Vecinătate din localităţile deservite de Sectorul de Poliţie nr.2 (Otaci), reprezentanţii ONG „Terni Ogu”, AO „Renaşterea Patriei”, AO „Stimul”, primarii localităţilor situate în sectorul vizat, reprezentaţii APL Otaci şi angajaţi ai IP Ocniţa.

La întrunire  a fost pus în discuţie realizarea planului de acţiuni, stabilit în cadrul Şedinţei din 01.08.2017, rezultatele obţinute şi, totodată, au fost trasate noi sarcini și acțiuni, întru fortificarea relațiilor dintre poliție și societate.

Prin promovarea implicării comunităţii în activitatea poliţienească și susținerea  procesului de modernizare a Poliției, oamenii legii asigură un nivel sporit de securitate comunitară. Grație implementării acestui proiect, polițiștii declară o mai bună operativitate și nemijlocită apropiere față de comunitate.

Evenimentul este realizat în cadrul proiectului pilot „Promovarea implicării societăţii civile în consolidarea securităţii comunitare”, implementat de Institutul de Politici Publice, în parteneriat cu Inspectoratul de General al Poliției al MAI.

Proiectul este pilotat în 6 localități din țară, inclusiv în orașul Otaci.

Reporter EDIT Ocnița

 

About rciumac

Check Also

«Siguranța prin recensământul armelor: Controlează, Raportează, Protejează»

Inspectoratul de Poliție Ocnița se alătură Campaniei «Siguranța prin recensământul armelor: Controlează, Raportează, Protejează» Inspectoratul …

Добавить комментарий