Home / Cotidian / Terenul de minifotbal a Școlii sportive din Ocnița se renovează, după 9 ani de exploatare zilnică

Terenul de minifotbal a Școlii sportive din Ocnița se renovează, după 9 ani de exploatare zilnică

Terenul de minifotbal a Școlii sportive din Ocnița se renovează, după 9 ani de exploatare zilnică

Terenul de minifotbal a Școlii sportive din orașul Ocnița se renovează, după 9 ani de exploatare zilnică.

Propunerea insistentă de renovare a mini-terenului cu suprafața artificială a fost auzită de autorități. În urma unui demers înaintat de Eduard Tintiuc, directorul Școlii sportive, abrobat de Ivan Zaharco, șeful Direcției Învățământ, Consiliul Raional Ocnița alocă suma necesară pentru lucrările de reînnoire a terenului de minifotbal.

Potrivit lui Eduard Tintiuc, terenul va avea dimensiuni mai mari și, va fi amenajat după noile standarde, ceea ce va permite desfășurarea competițiilor la minifotbal, nu doar de rang raional, dar și republican și internațianal.

Consiliul Raional a alocat circa 200 mii pentru reparație, adică fundamentul terenului și, urmează 300 mii – la procurarea așternutului artificial. Total, lucrările de renovare a terenului de minifotbal necesită 500 mii lei.

Până la finele acestei luni, cu lucrările de reparație noi finalizăm. Sperăm mult să ne fie alocați și cei 300 mii – pentru covorul artificial, ca să reușim în termen și – de Ziua internațională a sportului și a mișcării olimpice – în a treia zi de sâmbătă a lunii mai — să organizăm deschiderea oficială. Ar fi cel mai minunat cadou pentru toți amatorii sportului din raionul Ocnița, menționează directorul Școlii Sportive, Eduard Tintiuc.

La Școala sportivă Ocnița funcționează 6 grupe de fotbal. Peste 100 de elevi practică acest gen de sport. În total, instituția este frecventată de circa 400 de elevi.

EDIT Media

 

1.Foto: Cum arăta terenul până la începerea lucrărilor de renovare

 

2. Foto: Terenul de minifotbal în proces de renovare

 

 

 

About rciumac

Check Also

«Siguranța prin recensământul armelor: Controlează, Raportează, Protejează»

Inspectoratul de Poliție Ocnița se alătură Campaniei «Siguranța prin recensământul armelor: Controlează, Raportează, Protejează» Inspectoratul …

Добавить комментарий