Home / Cotidian / Un nou START proiectului Open Fun Football Schools — Sport — Scoală — Poliție

Un nou START proiectului Open Fun Football Schools — Sport — Scoală — Poliție

Un nou START proiectului Open Fun Football Schools — Sport — Scoală — Poliție

Un nou START proiectului Open Fun Football Schools — Sport — Scoală — Poliție în raionul Ocnița!

Stadionul din Calarașovca a fost gazda primei acțiuni din cadrul proiectului Open Fun Football Schools + Sport — Scoală – Politie, la care au participat elevi din localităţile: or.Ocniţa, or.Otaci, s.Hădărăuţi, s.Sauca, s.Unguri, s.Calaraşovca, s.Gîrbova.

Fotbalul distractiv se promovează cu scopul de a consolida relațiile de prietenie, de integrare socială, amplificarea colaborării dintre școală, sport și poliție.

La acestă activitate  cultural-sportivă au fost implicaţi  204  copii cu vârstele cuprinse între  6 -12 ani, 12 antrenori, 12 părinţi şi 3 angajaţi ai IP Ocniţa.

Potrivit informației oferite de angajații Inspectoratului de Poliție Ocnița, pe parcursul desfăşurării activităţii  de către specialistul pentru sistematizarea circulaţiei rutiere şi  specialiştii  principali SIC ai SSP IP Ocniţa au fost desfăşurate activităţi de informare a partiipanţilor cu demonstrarea automobilelor de serviciu, a semnelor circulaţiei rutiere.

La finele activităţii angajaţii IP Ocniţa le-au oferit copiilor fructe.

De asemenea, pe parcursul activităţii poliţiştii au repartizat partcipanţilor 190 materiale informative cu diferite recomandări utile.

Proiectul CCPA/OFFS este implementat în ţara noastră de către organizaţia neguvernamentală CCPA din Danemarca şi FMF din anul 2006, de asemenea fiind susţinut de Guvernul Suediei. Timp de unsprezece ani în proiectul Open Fun Football Schools au participat peste 55.000 de copii şi 1.500 de antrenori din toate regiunile Moldovei şi ale Transnistriei.

 

About rciumac

Check Also

O discuție de suflet cu legendarul Denis VIERU, lider mondial la judo

  — Ce stă în spatele succesului unui sportiv desăvârșit, precum Dvs? — La general, …

Добавить комментарий