Home / Cotidian / Ziua profesională a lucrătorilor din sfera protecţiei sociale la Ocniţa

Ziua profesională a lucrătorilor din sfera protecţiei sociale la Ocniţa

Ziua profesională a lucrătorilor din sfera protecţiei sociale la Ocniţa

 A devenit o frumoasă tradiție de a consemna anual, în luna septembrie, sărbătoarea profesională a angajaților din domeniul protecției sociale a populației. Şi în acest început de toamnă, sala festivă a Şcolii de arte „Teodor Negară” din or. Ocniţa a găzduit cea de-a 15 –a festivitate dedicată Zilei Profesionale a asistentului social.

La şedinţa festivă au fost invitaţi toţi lucrătorii din sfera socială a raionului, precum şi reprezentanţi ai conducerii raionului, sefi de secţii şi direcţii ale Consiliului Raional.

Asistența socială este una dintre cele mai nobile meserii. Prin munca depusă zilnic, aceşti angajaţi văd cele mai multe lacrimi şi zîmbete de copii, ei sunt martori la dobîndirea fericirii în sufletele adulţilor şi un motiv de împlinire şi rezolvare a problemelor pentru persoanele în etate.

Potrivit lui Iurie Rusu, şeful DASPF Ocniţa, lucrătorii din sistemul de Asistenţă Socială şi Protecţia Familiei sunt conştienţi de rolul important pe care-l deţin în societate şi marea responsabilitate ce le revine în domeniul protecției și prestării serviciilor sociale.

„…eu mă consider obligat ca, în această peroadă destul de complicată pentru societatea civilă şi, în temei, a oamenilor în etate şi familiilor nevoiaşe, ca să-mi exprim  compătimirea, dragostea şi respectul, în primul rînd, faţă de beneficiarii noştri!  Totodată, exprim sincere mulțumiri tuturor angajaților din sistemul de asistență socială pentru profesionalismul, compasiunea şi bunătatea de care dau dovadă zi de zi… Stimaţi angajații din sistemul de Asistență Socială și Protecția Familiei! Vă aduc sincere felicitări cu prilejul Zilei profesionale şi vă doresc multă sănătate, răbdare şi credinţă că, doar împreună vom putea învinge nevoile şi greutăţile ce apasă umerii semenilor noştri! Doar împreună, printr-o muncă cinstită, dragoste de neam şi ţară, receptivitate şi bunătate sufletească vom atinge un nivel de trai decent. “, a menţionat Iurie Rusu.

La acest eveniment, în mod festiv, angajaţii Direcţiei Asistenţă Socială şi Protecţie a Familiei au fost felicitaţi cu vorbe din suflet culese,  de către vicepreşedinţii de raion – Angela Crucichevici şi Andrei Ţopa, care mereu le este alături cu un sfat, o încurajare şi compătimire.

Mesaje de felicitare au răsunat şi din partea unor lucrători din domeniul social. Ei şi-au exprimat mîndria că fac partea din această familie cu suflet mare şi, nimic nu le poate ştirbi devotamentul faţă de serviciul ales.

Şi ce fel de sărbătoare profesională fără flori şi Diplome…? Au fost decernaţi cei mai buni lucrători din acest sistem. Pentru ei, precum şi pentru toţi invitaţii la sărbătoare, evenimentul a continuat cu cîntece, dans şi voie bună.

Ludmila Podgurschii

 

FOTO-Ziua profesională a lucrătorilor din sfera protecţiei sociale la Ocniţa

 

 

About rciumac

Check Also

O discuție de suflet cu legendarul Denis VIERU, lider mondial la judo

  — Ce stă în spatele succesului unui sportiv desăvârșit, precum Dvs? — La general, …

Добавить комментарий