Home / Cotidian / Primul loc la Concursul de colinde la ARS ADOLESCENTINA 2018

Primul loc la Concursul de colinde la ARS ADOLESCENTINA 2018

Primul loc la Concursul de colinde la ARS ADOLESCENTINA 2018

Colectivul folcloric „Vocile primăverii”, al Centrului de Creație a Copiilor Ocnița, la data de 23 decembrie 2018, a evoluat în incinta bibliotecii municipale Chișinău „Ovidius”, în cadrul Concursului ARS ADOLESCENTINA 2018 cu genericul Au răsărit flori dalbe la ferești, Cântăm colinde românești.

Colectivul CCC Ocnița, condus de Alexei Caseanciuc, a fost apreciat cu Locul I și cu un premiu bănesc în valoare de 500 lei.

Potrivit lui Semion Rînja, directorul CCC Ocnița, acest colectiv, condus de Alexei Caseanciuc, a participat la mai multe activități raionale și republicane, ocupând locuri premiante. Aprecierea elevilor CCC Ocnița la Concursul republican  de colinde, este o mândrie aparte. Au concurat circa 70 de copii din diferite raioane ale țării.

 

După Concurs, directorul le-a organizat copiilor o surpriză, oferindu-le posibilitatea să viziteze orășelul magic de Crăciun și patinuarul de acolo. Amintirile plăcute au rămas imprimate în memoria fiecărui copil și pe pozele făcute.

Semion Rînja a menționat că participarea la acest Concurs a fost susținută de către  Direcția Învățământ a Consiliului raional Ocnița care, a facilitat deplasarea participanților la concurs prin acrodarea mijlocului de transport.

Informația a fost oferită de Semion Rînja, director CCC Ocnița

About rciumac

Check Also

La 30 iunie 2020 în raionul Ocnița sunt înregistrate 146 cazuri de coronavirus

  La 30 iunie în raionul Ocnița, sunt înregistrate 146 cazuri, dintre care: 8 cazuri …

Добавить комментарий