Home / PDM / Democraţii ocniţeni optează pentru localităţi mai curate, mai amenajate!

Democraţii ocniţeni optează pentru localităţi mai curate, mai amenajate!

Democraţii ocniţeni optează pentru un oraş mai curat, mai amenajat!

pdm1

Echipa PDM Ocniţa, ieri, sîmbătă, 23 aprilie curent, înarmaţi cu greble, mături, lopeţi şi alte unelte de lucru, au participat la lucrări de salubrizare în or. Ocniţa.

Prin propriul exemplu, PDM Ocniţa îndeamnă toţi locuitorii raionului să participe la facerea şi menţinerea ordinii nu numai în curtea casei sau a blocului, dar şi în spaţiile publice şi cele destinate acţiunilor de agrement.

Constantin Gaidău, preşedintele Organizaţiei Teritoriale a PDM Ocniţa: „ Sunt recunoscător colegilor mei de partid că au găsit posibilitatea şi timpul pentru a participa în această campanie de salubrizare, căci, numai împreună, prin mobilizare, reuşim să ne aducem aportul spre relizarea faptelor bune şi frumoase de care să fim mîndri. Venim cu rugămintea către toţi locuitorii raionului Ocniţa: Păstraţi curăţenia! E mult mai frumos şi plăcut cînd pe stradă e curat şi, mai ales, în locurile unde vă odihniţi, căci în timp ce unii fac curăţenie voluntar, alţii nu se ostenesc şi continuă să facă mizerie. Nu rămîneţi indiferenţi în faţa frumuseţei din jurul nostru pe care o acoperim cu murdărie, fără ca să recunoaştem“.

Igor Voleac, preşedintele Organizaţiei de Tineret a PDM Ocniţa: “Vreau o Ocniţă veselă, vie, curată şi cu multă culoare. În acest an, noi, tinerii, am revenit cu lucrările de amenajare şi curăţenie în parcul de joacă pentru copii, inaugurat de echipa noastră. De această dată, am instalat chiar alături de băncile din parc tomberoane, în speranţa că, totuşi, gunoiul, hîrtiuţele, vor fi aruncate acolo şi nu jos. Deci, Vă îndemn să împospătăm orăşelul nostru prin vitalitatea şi dinamismul vostru, celor tineri. Noi, participînd şi investind timp în aceste lucrări de salubrizare, investim în orăşelul care este al nostru şi al copiilor noştri! «

pdm4pdm6pdmt1pdmt

About Ludmila Podgurschii

Check Also

28 ianuarie – Caravana electorală PDM la Ocnița!

28 ianuarie – Caravana electorală PDM la Ocnița. În programul acțiunilor vor fi întâlniri cu …

Добавить комментарий