Home / Cotidian / 25 martie, Ora Planetei

25 martie, Ora Planetei

Țara noastră se alătură comunității internaționale și va marca sâmbătă, pe 25 martie, Ora Planetei. Toți cetățenii sunt îndemnați în această zi să deconecteze luminile și aparatele electrocasnice în intervalul orelor 20:30-21:30, în semn de respect față de natură și viitorul planetei. 

ora-planetei

Evenimentul, care a devenit o tradiție și în Republica Moldova, constă în deconectarea luminilor, în mod simbolic, timp de o oră, pentru a atrage atenția asupra necesității reducerii impactului negativ al activității umane asupra mediului înconjurător.

Ora Planetei amintește faptul că fiecare persoană de pe glob, oricând și oriunde s-ar afla, poate contribui la protejarea mediului reducând consumul excesiv de energie, nu doar în această zi, ci și pe parcursul întregului an.

Locuitorii raionului Ocnița sunt îndemnați să ia parte la cel mai mare eveniment de mediu la nivel mondial pentru a-și exprima solidaritatea și a contribui la combaterea efectelor încălzirii globale și a schimbărilor climatice.

 

 

                                      Inspecția Ecologică Ocnița

 

About rciumac

Check Also

«Siguranța prin recensământul armelor: Controlează, Raportează, Protejează»

Inspectoratul de Poliție Ocnița se alătură Campaniei «Siguranța prin recensământul armelor: Controlează, Raportează, Protejează» Inspectoratul …

Добавить комментарий