Home / Cotidian / Campania națională de prevenire și dialog comunitar — „Bună ziua” la Ocnița

Campania națională de prevenire și dialog comunitar — „Bună ziua” la Ocnița

Poliţiştii din Ocniţa în comun cu poliţiştii de frontieră şi angajaţii Serviciului Situaţii Excepţionale sunt zilnic la datorie. Angajații MAI, fiind în teren, desfăşoară acţiuni de prevenire şi dialog comunitar cu cetăţenii, în contextul Campaniei naţionale cu genericul „Bună_ziua” „ÎMPREUNĂ PENTRU O SOCIETATE MAI SIGURĂ”.

În cadrul acestor acțiuni, polițiștii, salvatorii, pompierii au informat populația despre regulile generale de apărare împotriva incendiilor și siguranței în situații de risc, regulile de traversare a frontierei de stat și circulației rutiere, precum și despre activitatea lor zilnică. În acest context, angajații MAI din Ocnița, în fața cetățenilor, au venit și cu o prezentare a tehnicii de serviciu, a mijloacelor speciale și a altor unități din dotarea subdiviziunilor din care fac parte.

La fiecare întrunire, angajații MAI au vorbit despre situația pandemică din țară, îndemnând cetățenii să respecte măsurile de protecție împotriva Covid-19 pentru siguranța lor și a celor din jur.

Scopul Campaniei naționale de prevenire și dialog comunitar „Bună ziua” este sporirea siguranței și liniștii publice prin activități de prevenire și prezență activă a tuturor angajaților subdiviziunilor Ministerului Afacerilor Interne în viața comunității.

 

About rciumac

Check Also

Din Legislația muncii. Securitatea și sănătatea la locul de muncă – în sectorul agricol

Recent, în satul Hădărăuți, a fost organizat un eveniment de informare a cetățenilor, cu privire …

Добавить комментарий