Home / Cotidian / Sport / Clocuşnenii în Campionatul RM la Judo-juniori

Clocuşnenii în Campionatul RM la Judo-juniori

Clocuşnenii în Campionatul RM la Judo-juniori

Recent, la Chişinău s-a desfăşurat Campionatul  republican la lupta Judo-juniori. Evenimentul a avut loc în incinta Universităţii de Stat de Educaţie Fizică şi Sport.  La ceremonia de inaugurare a Campionatului a participat Victor Zubcu, ministrul Tineretului şi Sportului.

Competiţia a reunit circa 200 de tineri sportivi din mai multe raioane ale ţării.

Raionul Ocniţa a fost reprezentat cu cinste, ca de obicei, de către discipolii Şcolii sportive Ocniţa, filiala Clocuşna.

judo_campionat

În opinia lui Mihai Ciudin, secretar general al Federației de Judo, Eugen Matveiciuc, discipolul antrenorului Ghenadie Prepeliţă, a dat dovadă de o bună pregătire tehnică și tactică. Eugen s-a clasat pe I loc, la categoria de 81 kg.

Colegiul de arbitri a remarcat şi succesul lui Maxim Matveiciuc, elev al Şcoalii sportive Ocniţa, filiala Clocuşna. Maxim a ocupat locul III, la categoria de 55 kg.

Alături de sportivii ocniţeni a fost antrenorul Ghenadie Prepeliţă care, de fiecare dată, ştie să-şi susţină şi să încurajeze discipolii spre noi victorii.

Participarea elevilor din Ocniţa în cadrul Campionatului RM la judo-juniori a fost posibilă graţie susţinerii financiare din partea directorului Şcolii sportive Ocniţa, Eduard Tintiuc.

Campionatul a fost organizat de către Federaţia de Judo din Moldova, cu suportul Ministerului Tineretului şi Sportului.

Ludmila Podgurschii

 

About rciumac

Check Also

Premianții Cursei de alergări, dedicată Zilei Sportivului și Mișcării Olimpice

Tradiționala Cursă de alergări, dedicată Zilei Sportivului și Mișcării Olimpice s-a desfășurat pe data de …

Добавить комментарий