Home / Cotidian / Sport / Clocuşnenii în Campionatul RM la Judo-juniori

Clocuşnenii în Campionatul RM la Judo-juniori

Clocuşnenii în Campionatul RM la Judo-juniori

Recent, la Chişinău s-a desfăşurat Campionatul  republican la lupta Judo-juniori. Evenimentul a avut loc în incinta Universităţii de Stat de Educaţie Fizică şi Sport.  La ceremonia de inaugurare a Campionatului a participat Victor Zubcu, ministrul Tineretului şi Sportului.

Competiţia a reunit circa 200 de tineri sportivi din mai multe raioane ale ţării.

Raionul Ocniţa a fost reprezentat cu cinste, ca de obicei, de către discipolii Şcolii sportive Ocniţa, filiala Clocuşna.

judo_campionat

În opinia lui Mihai Ciudin, secretar general al Federației de Judo, Eugen Matveiciuc, discipolul antrenorului Ghenadie Prepeliţă, a dat dovadă de o bună pregătire tehnică și tactică. Eugen s-a clasat pe I loc, la categoria de 81 kg.

Colegiul de arbitri a remarcat şi succesul lui Maxim Matveiciuc, elev al Şcoalii sportive Ocniţa, filiala Clocuşna. Maxim a ocupat locul III, la categoria de 55 kg.

Alături de sportivii ocniţeni a fost antrenorul Ghenadie Prepeliţă care, de fiecare dată, ştie să-şi susţină şi să încurajeze discipolii spre noi victorii.

Participarea elevilor din Ocniţa în cadrul Campionatului RM la judo-juniori a fost posibilă graţie susţinerii financiare din partea directorului Şcolii sportive Ocniţa, Eduard Tintiuc.

Campionatul a fost organizat de către Federaţia de Judo din Moldova, cu suportul Ministerului Tineretului şi Sportului.

Ludmila Podgurschii

 

About rciumac

Check Also

O discuție de suflet cu legendarul Denis VIERU, lider mondial la judo

  — Ce stă în spatele succesului unui sportiv desăvârșit, precum Dvs? — La general, …

Добавить комментарий