Home / Cotidian / Competiție la baschet în memoria eroilor căzuți în Afganistan

Competiție la baschet în memoria eroilor căzuți în Afganistan

Veteranii războiului din Afganistan i-au provocat pe tinerii din Ocnița să joace baschet, într-un gest de recunoștință, în memoria eroilor care au murit în Afganistan. Evenimentul sportiv s-a desfășurat la 9 martie, în incinta LT Gheorghe Biruitorul din orașul Ocnița.

Au participat câteva echipe de tineri sportivi. Elevii, însoțiți de antrenorii săi, au dispus de timp și bunăvoință pentru a participa la această competiție, în amintirea eroilor plecați la ceruri.

Ștefan Ursati, președintele Uniunii veteranilor de război din Afganistan spune că această competiţie are ca scop educarea patriotică a tinerei generaţii și, este consacrată memoriei camarazilor căzuți în Afganistan. Din raionul Ocnița au decedat 5 ostași în acest război.

La competiție au participat 4 echipe.

Pe I loc s-a clasat echipa de tineri care a reprezentat LT Gh. Biruitorul; pe locul II – elevii LT Gh. Biruitorul; locul III – elevi ai LT M. Eminescu, Otaci și, locul IV – i-a revenit echipei de elevi ai LT M. Sadoveanu din or. Ocnița.

Câştigătorii au primit cupe şi diplome.

Informația a fost oferită de Ștefan Ursati, președintele Uniunii veteranilor războiului din Afganistan, raionul Ocnița

About rciumac

Check Also

«Siguranța prin recensământul armelor: Controlează, Raportează, Protejează»

Inspectoratul de Poliție Ocnița se alătură Campaniei «Siguranța prin recensământul armelor: Controlează, Raportează, Protejează» Inspectoratul …

Добавить комментарий