Home / Cotidian / Conferința de dare de seamă a Asociaţiei de nevăzători din Ocniţa

Conferința de dare de seamă a Asociaţiei de nevăzători din Ocniţa

Conferința de dare de seamă a Asociaţiei de nevăzători din Ocniţa

OT Ocniţa a Asociaţiei de nevăzători, în cadrul Conferinţei de dare de seamă, a organizat şi o activitate festivă dedicată Zilei internaţionale a invalizilor.

La eveniment au fost prezenți, pentru prima dată, reprezentanți ai Asociației de nevăzători din raioanele învecinate. Conform tradiției, oaspeții au fost întâmpinați cu pâine.

Preşedinta OT a nevăzătorilor din raion, Zinaida ŞARGU a raportat detaliat despre toate cele realizate pe parcursul anului.

Darea de seamă a comisiei de cenzori a fost prezentată de A. Flocea.

În cadrul Conferinţei, nevăzătorilor le-au fost oferite bastoane noi.

Cu informaţie utilă şi multe cuvinte de susţinere şi încurajare pentru beneficiari, au venit Lucia Capmoale, șef-adjunct DASPF și Cristina Cotoman, specialist DASPF.

Cu un mesaj de salut către cei prezenţi s-a adresat şi Marina Capmoale, preşedinta Asociaţiei de invalizi din raionul Ocniţa.

Pe parcurs, au răsunat multe cuvinte de mulţumire în adresa d-nei Şargu pentru întrunirile organizate, grija şi susţinerea acordată şi, pentru măiestria de a fi aproape cu sufletul faţă de toţi cei la care lumina soarelui nu le veseleşte privirea.

Pentru toţi cei prezenţi la eveniment s-a organizat o masă de sărbătoare şi, de asemenea, invitaţii au avut parte şi de un concert festiv.

OT Ocniţa a Asociaţiei de nevăzători întruneşte 170 de persoane, dintre care 13 copii cu vârsta de până la 18 ani. În raionul Ocnița sunt 3300 persoane cu dizabilități, inclusiv 220 copii.

About rciumac

Check Also

«Siguranța prin recensământul armelor: Controlează, Raportează, Protejează»

Inspectoratul de Poliție Ocnița se alătură Campaniei «Siguranța prin recensământul armelor: Controlează, Raportează, Protejează» Inspectoratul …

Добавить комментарий