Home / Cotidian / Seminar de totalizare a acţiunilor fotbalistice Sport – Școală – Poliție

Seminar de totalizare a acţiunilor fotbalistice Sport – Școală – Poliție

Seminar de totalizare a acţiunilor fotbalistice Sport – Școală – Poliție

În zilele de 11 și 12 decembrie, la Centrul de pregătire al selecţionatelor naţionale de la Vadul lui Vodă se desfășoară seminarul international în cadrul proiectului CCPA/OFFS — SSP (Sport – Școală – Poliție), la care participă conducătorii, instructorii şi liderii Open Fun Football Schools Moldova, angajați ai Inspectoratului General al Poliției (IGP), precum și pentru prima dată reprezentanți ai administrațiilor publice locale, relatează www.fmf.md

foto:www.fmf.md

La seminarul de totalizare, din raionul Ocnița a fost prezent  liderul local Victor URSAN, reprezentanta IP Ocnița, Olesea BOGACI și reprezentantul administrației locale, Victor ARTAMANIUC, viceprimar de Ocnița.

foto:www.fmf.md

În cadrul seminarului, au fost făcute totalurile activităţii şcolilor CCPA/OFFS şi a instructorilor și liderilor responsabili pentru organizarea acţiunilor fotbalistice Sport – Școală – Poliție pe parcursul ultimilor ani. Programul special SSP îşi propune drept scop completarea şi îmbunătăţirea iniţiativelor şi a acţiunilor pentru copii şi tineret care se derulează separat de către poliţie, sectorul şcolar şi cluburile sportive. Iniţiativa SSP promovează apropierea eforturilor comune la nivel local de prevenire a criminalităţii juvenile.

foto:www.fmf.md

Proiectul CCPA/OFFS este implementat în ţara noastră de către organizația neguvernamentală CCPA din Danemarca şi FMF din anul 2006, de asemenea fiind susținut de Guvernul Suediei. Principalele obiective sunt promovarea fotbalului în toate regiunile Moldovei şi acordarea unei asistențe metodice şi tehnice asociațiilor, cluburilor şi școlilor de fotbal.

foto:www.fmf.md

Fiecare instituţie din raionul Ocnița, implicată în proiect, a beneficiat de mingi de fotbal şi inventar sportiv. Totodată, toţi antrenorii şi copiii au primit în dar echipament sportiv.

Proiectul a fost implementat în raion, grație suportului administrativ şi financiar oferit de Consiliul Raional.

În raionul Ocnița, “Școala Deschisă de Fotbal Distractiv” a fost la a 7 ediție.

 

 

 

About rciumac

Check Also

«Siguranța prin recensământul armelor: Controlează, Raportează, Protejează»

Inspectoratul de Poliție Ocnița se alătură Campaniei «Siguranța prin recensământul armelor: Controlează, Raportează, Protejează» Inspectoratul …

Добавить комментарий