Home / Cotidian / Din culisele profesionale ale lui Oleg COJOCARI, comisar principal, șef al Inspectoratului de poliție Ocnița

Din culisele profesionale ale lui Oleg COJOCARI, comisar principal, șef al Inspectoratului de poliție Ocnița

Din culisele profesionale ale lui Oleg COJOCARI, comisar principal, șef al Inspectoratului de poliție Ocnița

A fi domn e o-ntâmplare, a fi om e lucru mare, este citatul preferat al lui Oleg COJOCARI, comisar principal, șef al Inspectoratului de poliție Ocnița. Este sincer, direct, nu face jocuri de culise și prin aceasta impune respect. În orice aspect al vieții pune preț pe calitate. Apreciază profesionalismul și omenia. Admiră și respectă oamenii care fac ceva pentru binele societății, care nu sunt indiferenți și le pasă de tot ce se întâmplă în jur. Atât în viață, cât și în activitatea profesională, are principii morale și etice pe care le respectă, indiferent de faptul dacă au sau nu avantaje personale. Funcția ce o deține îl obligă la disciplina personală pe care o cere și de la cei din preajmă, îl obligă să respecte întocmai litera Legii și, un mare accent se pune acum  pe apropierea faţă de cetățeni.

Oleg Cojocari este mândru de colectivul pe care-l conduce. 90 de polițiști ai raionului Ocnița  sunt mobilizați într-un singur colectiv, unul sănătos, devotat unei cauze comune. Preferă să vorbească prin fapte. Permanent, prin exemplul propriu inspiră subalternilor o sete nestinsă de muncă calitativă, de adevăr și dăruire, căci foarte mult își dorește ca polițiștii să fie apreciați și vorbiți de bine și, cetățenii să aibă încredere deplină în ei.

Deși Oleg Cojocari nu a visat să fie polițist, a îndrăgit această meserie, îndată cum a cunoscut viața de apărător al Legii, al Țării și al Oamenilor. Din startul profesional, și-a dorit mult să fie inspector de sector, ca mai apoi, cu perseverență să urce treptele profesionale, activând în calitate de inspector al serviciului poliție criminală,  sef al serviciului poliție criminală și, astăzi — șef al Inspectoratului de poliție Ocnița. Consideră că a reușit să construiască o relație de încredere și de respect cu societatea civilă, prin îndelinirea misiunilor cu onoare și devotement.

EDIT Ocnița exprimă sincere urări de felicitare cu ocazia zilei dumneavoastră profesionale – Ziua Poliției. Vă dorim succes și putere de muncă în îndeplinirea misiunilor încredințate, multe realizări profesionale și personale!

About rciumac

Check Also

Adela BLÎNDU, o personalitate strălucitoare din s.Clocușna, cu suflet profund îndrăgostit de muzică

Sunt oameni care, din prima clipă, pur și simplu, îți intră în suflet, pe care …

Добавить комментарий