Home / Cotidian / Drum lin, spre Împărăția Cerului pentru Svetlana CIURIC din Dîngeni!

Drum lin, spre Împărăția Cerului pentru Svetlana CIURIC din Dîngeni!

Drum lin, spre Împărăția Cerului pentru Svetlana CIURIC din Dîngeni!

Colectivul Direcției Asistență Socială și Protecția Familiei Ocnița este alături de Lucia CAPMOALE, șef-adjunct DASPF, în aceste momente grele de profundă durere, pricinuită de trecerea la cele veșnice a surorii SVETLANA CIURIC .

Cuprinși de tristețe și lacrimi, regretăm din tot sufletul trecerea la cele veșnice a colegii și prietenei noastre – Svetlana Ciuric. Va rămâne veșnic în inima noastră, așa cum am cunoscut-o – un Om cu suflet mare, un Om deosebit de sufletist, cum rar întâlnești.

Dormi în pace, suflet bun! Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace!

Sincere condoleanțe familiei și putere să treacă peste această grea încercare!

Colectivul Direcției Asistență Socială și Protecția Familiei Ocnița

  1. S. Svetlana Ciuric a decedat după ce a fost lovită de un microbuz. Accidentul s-a întâmplat în satul Dîngeni, raionul Ocnița, pe data de 3 septembrie, în jurul orei 10.

Potrivit poliției, șoferul în vârstă de 37 de ani nu s-a asigurat atunci când se deplasa în spate și a lovit victima. Acesta le-a spus oamenilor legii că nu a observat pe nimeni. În urma impactului, femeia de 58 de ani a fost transportată la Spitalul raional, dar nu a putut fi salvată.

About rciumac

Check Also

«Siguranța prin recensământul armelor: Controlează, Raportează, Protejează»

Inspectoratul de Poliție Ocnița se alătură Campaniei «Siguranța prin recensământul armelor: Controlează, Raportează, Protejează» Inspectoratul …

Добавить комментарий