Home / Flori pentru tine / Mesaj de felicitare pentru Marina CAZAC, director al Colegiului Agroindustrial „Gheorghe Răducan” din Grinăuți!

Mesaj de felicitare pentru Marina CAZAC, director al Colegiului Agroindustrial „Gheorghe Răducan” din Grinăuți!

Mesaj de felicitare pentru Marina CAZAC, director al Colegiului Agroindustrial „Gheorghe Răducan” din Grinăuți!


Cu prilejul Zilei de naștere, colegii și prietenii Vă adresează cele mai sincere felicitări și urări de sănătate, prosperitate, izbândă şi perseverență, ani de viață lungă cu realizări marcante, oameni de încredere în jur, bucurii de la familie!
Fie ca munca să Vă fie răsplătită din plin prin recunoașterea socială, să găsiți continuu satisfacție în nobila dedicare pentru formarea competenților generațiilor tinere și creșterea adevăraților profesioniști în domeniul agroindustrial.
Vă apreciem calitățile nobile ce Vă caracterizează ca lider și, Vă mulțumim pentru răbdare și toleranță, pentru căldura și bunătatea sufletească ce o emanați, pentru eforturile colosale ce le depuneți întru prosperarea colegiului, promovarea profesionalismului și aprecierea bunului simț, atât între studenți, cât și cadre didactice. Sunteți un director la un million! Să trăiți mulți ani fericiți!

 

About rciumac

Check Also

La mulți ani pentru Nadejda Rusnac din Hădărăuți, cu ocazia frumosului jubileu!

Добавить комментарий