Home / Cotidian / Oamenii legii din Ocniţa ştiu a dărui copiilor cele mai frumoase motive de bucurie

Oamenii legii din Ocniţa ştiu a dărui copiilor cele mai frumoase motive de bucurie

Oamenii legii din Ocniţa ştiu a dărui copiilor cele mai frumoase motive de bucurie

Oamenii legii din raionul Ocniţa ne-au obişnuit că pot fi alături de cei mai trişti, că pot oferi nu doar siguranţă şi ordine publică, dar pot din inimă dărui cele mai frumoase motive de bucurie şi să aducă zîmbete şi lumină pe feţele celor întristaţi de soartă.

 

Ziua Copilului este cel mai bun prilej de a sărbători copilăria şi de a le spune cît de importanţi sunt ei pentru societate, pentru viitorul ţării, pentru viitorul fiecăruia dintre noi.  Potrivit şefului Inspectoratului de Poliţie Ocniţa, d-l Andrei Axenciuc, nici această sărbătoare nu i-a lăsat indiferenţi pe oamenii legii.

 

Ei, iarăşi au adunat bani şi alte bunuri şi, în ajun de Ziua copilului, au deschis uşile la mai multe case în care locuiesc copii umbriţi de soartă. „Aceşti copii, merită şi ei atenţie, bucurii şi daruri…Toţi copiii trăiesc sub acelaşi soare. Şi dacă unii se află în dificultate, nu trebuie să rămînem indiferenţi, ci să le umplem golul din suflet cu un aport special”, menţionează dl Axenciuc.

About rciumac

Check Also

«Siguranța prin recensământul armelor: Controlează, Raportează, Protejează»

Inspectoratul de Poliție Ocnița se alătură Campaniei «Siguranța prin recensământul armelor: Controlează, Raportează, Protejează» Inspectoratul …

Добавить комментарий