Home / Cotidian / Premianți în Campionatul republican la judo (cadeți)

Premianți în Campionatul republican la judo (cadeți)

Recent, la Chișinău s-a desfășurat Campionatul RM la judo (cadeți). La competiție au participat tineri din toate cluburile și școlile sportive din țară.

Școala Sportivă Ocnița a fost reprezentată cu succes de către următorii sportivi:

Pogomii Iulian – Locul III, cat. 55 kg;

Simacovici Vadim – locul III, cat.90 kg.

Potrivit antrenorilor Ghenadie Prepeliță și Ghenadie Gogoli  Campionatul a fost desfășurat la cel mai înalt nivel. Toți participanții au demonstrat o bună pregătire, astfel, concurența pentru locurile premiante a fost destul de mare. Învingătorii au dat dovadă de performanțe în acest gen de sport, aplicând toată abilitatea și tehnicile însușite cu succes. În acest context, antrenorii și participanții aduc sincere mulțumiri dlui Eduard TINTIUC, directorul Școlii Sportive Ocnița, pentru susținerea și acordarea ajutorului necesar pentru participare în acest Campionat.

Directorul Școlii Sportive Ocnița, Eduard Tintiuc felicită judocanii ocnițeni cu rezultatele obținute, asigurându-i de suportul necesar pentru a participa la noi competiții, care le vor dezvolta și crește spiritul de învingător în toate. În pofida restricțiilor și anului mai neobișnuit pentru noi toți, eu sunt mulțumit de munca antrenorilor și rezultatele obținute de către discipolii Școlii Sportive Ocnița. Le urez noi succese și, indiferent la situații, să creadă în propriile forțe, să cucerească noi victorii. De susținere, îi asigur, spune Eduard Tintiuc.

Orice gen de sport te învață să ai caracter, te învață să joci după reguli, te învață să știi ce înseamnă să câștigi și să pierzi – te învață ce este viața. Directorul Școlii Sportive Ocnița îndeamnă pe toți, de la mic la mare, să practice sportul!

 

 

About rciumac

Check Also

O discuție de suflet cu legendarul Denis VIERU, lider mondial la judo

  — Ce stă în spatele succesului unui sportiv desăvârșit, precum Dvs? — La general, …

Добавить комментарий