Home / Cotidian / Să deschidem brațele, pentru a cuprinde cât mai multe ZÂMBETE

Să deschidem brațele, pentru a cuprinde cât mai multe ZÂMBETE

Mulțumim celor mai activi vizitatori care ne-au expediat poze și secvențe video amuzante. Cele mai multe, sunt imagini cu picii în bucătărie. Ce poate fi mai important pentru ei, decât o alimentație sănătoasă. Alții, își încearcă creativitatea pe pereți. Unii, plini de energie, dansează cât îi țin picioarele. Altora, le place să cerceteze absolut tot ce este nou pentru ei, ca exemplu, zăpada sau mersul pe bicicletă. Cei care nu au reușit în copilărie sau adolescență, entuziasmați, nu cedează în fața provocărilor la maturitate. Am primit și poze cu animaluțele și păsările preferate de acasă. Ne-a impresionat cocoșul și găina, ca la nuntă, asemenea unui cuplu fericit, se dau în scrânciob. Am selectat cele mai ingenioase. Autorii nu-i menționăm, fiecare ăși va recunoaște capodopera.
Să ne bucurăm de tot ceeea ce facem! Să deschidem brațele, pentru a cuprinde cât mai multe ZÂMBETE, împreună cu EDIT Media!

About rciumac

Check Also

«Siguranța prin recensământul armelor: Controlează, Raportează, Protejează»

Inspectoratul de Poliție Ocnița se alătură Campaniei «Siguranța prin recensământul armelor: Controlează, Raportează, Protejează» Inspectoratul …

Добавить комментарий