Home / Cotidian / START Săptămânii Naţionale a Voluntariatului la Ocniţa!

START Săptămânii Naţionale a Voluntariatului la Ocniţa!

 

START Săptămânii Naţionale a Voluntariatului la Ocniţa!

Săptămâna Naţională a Voluntariatului, în raionul Ocniţa a demarat cu un marş consacrat Campaniei de informare „ O Săptămână fără alcool”.

În cadrul activităţii mai mulţi tineri au fost informaţi despre viciile alcoolului şi, care pot fi consecinţele în urma consumării băuturilor spirtoase. Voluntarii, împreună cu reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie, au repartizat pleante informative „Alcoolul. Nu risca – nu consuma”.

Evenimentul de lansare a fost organizat în incinta LT „M. Sadoveanu”, de către echipa de voluntari “Imlică-te și TU», responsabil Lilia Hripotinschii, în colaborare cu Inspectoratul de Poliție Ocnița, şef Oleg Cojocari și, cu susţinerea Direcției Învățământ Ocnița, şef Ivan Zaharco.

Potrivit Liliei Hropotinchii, coordonator de proiecte AO “PARADIS”, Săptămâna Naţională a Voluntarilor este cel mai mare eveniment de promovare a voluntariatului la nivel naţional şi mobilizează mii de cetățeni şi organizaţii din toate raioanele republicii.

În opinia lui Victor Ursan, coordonator raional al proiectului “SNV 2017 — Hai în gaşca voluntarilor”,  în acest an, în raionul Ocniţa vor fi implicaţi un număr mai mare de voluntari care vor să contribuie la schimbarea în bine a societăţii, astfel promovând şi rolul volutariatului în societate.

Săptămâna Națională a Voluntariatului (SNV) 2017 “Hai în gaşca voluntarilor!” se desfăşoară în perioada 2 – 8 octombrie 2017. Cel mai mare eveniment de promovare a voluntariatului la nivel republican este la a XI-a ediţie.

Reporter EDIT Ocniţa

About rciumac

Check Also

O discuție de suflet cu legendarul Denis VIERU, lider mondial la judo

  — Ce stă în spatele succesului unui sportiv desăvârșit, precum Dvs? — La general, …

Добавить комментарий