Home / 8 martie 2018 / Te iubesc, mămico !

Te iubesc, mămico !

Te iubesc, mămico !

Mamă ! Acest cuvânt magic și frumos cu putere fermecată, reprezintă ființa cea mai iubită și îndrăgită de mine.

Dacă cineva mi-ar spune să-mi descriu mama, aș spune că: ,,Mama mea este o ființă gingașă și frumoasă. Ochii ei sunt ca două diamante pline de căldură și blândețe. Nici un trandafir nu o poate întrece în frumusețe și nici un ghiocel în delicatețe. Glasul ei melodios îmi umple inima de bucurie și fericire. Sufletul ei este plin de bunătate și înțelegere. Aș putea spune, că mama este un înger trimis din cer pentru a mă ajuta să trec mai ușor greutățile vieții’’.

În ziua de 8 Martie adresez celei mai scumpe ființe, mămicii mele, sincere cuvinte de stimă și apreciere. Florile recunoștinței și ale admirației sunt astăzi pentru tine, dragă mămico. În această zi îți aduc sincere mulțumiri și frumoase urări de bine, sănătate, prosperitate. Îți sunt recunoscătoare pentru tot ce faci pentru mine.

Îți doresc să rămâi mereu gingașă, stimată. Fie ca tinerețea, feminitatea, frumusețea să te însoțească mereu . Îți urez multă sănătate, tăria și puritatea ghiocelului, lumină și duioșie în suflet. Să ai cât mai multe ocazii de fericire, să fii înconjurată de persoane dragi și fie ca Preabunul Dumnezeu să  fie mereu în preajmă.

Viață să-ți ofere cât mai multe clipe de basm, în care să te simți regină.

Te iubesc nespus de mult, dragă mămică !

 

Cu multă stimă și profund respect

fiica Anișoara.

About rciumac

Check Also

Mamă, te iubesc, pentru mine eşti unică, eşti primăvara mea însorită!

Mamă, te iubesc, pentru mine eşti unică, eşti primăvara mea însorită! Ochii ei sunt viorele, …

Добавить комментарий