Home / Cotidian / Tîrgul de caritate ,, Salvează un copil cu cancer!”

Tîrgul de caritate ,, Salvează un copil cu cancer!”

Tîrgul de caritate ,, Salvează un copil cu cancer!”

Cînd sufletul îți șoptește, fii caritabil și gata de a ajuta acolo unde vezi o nevoie.Tot ceea ce dai se întoarce spre tine înmiit.

SAM_4396

Fiecare din noi dorește să trăiască o viață sănătoasă și fericită. Pentru noi toți sănătatea este un dar cu care ne naștem și care ne pare a fi etern și pe care, din păcate, deseori nu-l prețuim.   Cel mai terifiant este să vezi și să auzi cum suferă de cancer un copil nevinovat. Să vezi cum din ochii lui dispare încetul cu încetul speranța de a trăi. Să vezi cum acești ochi ai unui suflet inocent se umplu cu înțelegerea faptului că nu mai este ieșire.

SAM_4321

Soarta acestor copii nu ne-a lăsat indiferenți nici pe noi.Astfel pe data de 22 martie în incinta gimnaziului Gîrbova s-a desfășurat un tîrg de caritate cu genericul ,,Fă o donație! Salvează un copil cu cancer!” Acțiunea desfășurată a fost parte din proiectul ,,Școala mea nu este indiferentă- împreună spunem nu cancerului” .

SAM_4317

În această zi elevii și profesorii gimnaziului Gîrbova au avut parte de o zi de suflet.Cu un cuvînt de mulțumire a venit directorul gimnaziului, doamna Cernețcaia Angela.Dumneaei a mulțumit celor prezenți la activitate menționînd: ,,Sunteți extraordinari, deoarece soarta copiilor suferinzi nu va lăsat indiferenți.V-ați adus aportul la însănătoșirea lor și ați demonstrat o putere mare, dragi

SAM_4368participanți.Datorită vouă, tuturor celor care sau implicat am reuțit să realizăm acest Tîrg de caritate.Fiecare achiziție e ,,O șansă la viață pentru copiii ce suferă de cancer.”

SAM_4308

Tîrgul de caritate a fost organizat cu scopul de a aduna resurse financiare pentru copiii bolnavi de cancer internați la Institutul Oncologic din municipiul Chișinău.

Oamenii cu suflet mare nu au întîrziat să vină la tîrg.Pe lîngă faptul că au putut cumpăra  diverse produse, ei au făcut și o faptă bună. Te costă puțin să faci un bine. Cu fiecare cumpărătură poți face un copil mai fericit.

SAM_4289

Standurile  aranjate cu multă grijă și-au ademenit cumpărătorii cu o varietate de produse care nu au lăsat indiferent pe nimeni.

La eveniment au mai participat și părinții elevilor, dar și alți locuitori ai satului nostru: domnul Ion Tomai, directorul asociației ,,InatolAgro”, angajați ai asociației, primarul de Gîrbova Iurie Seinic, consilieri ai primăriei.Pe lîngă activitatea tîrgului au fost făcute și donații în fondul copiilor bolnavi de cancer.

SAM_4387

   Acești copii au nevoie de noi și ajutorul nostru. Noi toți, de la mic la mare, suntem speranța lor de a trăi o viață normală.

Numai împreună putem aprinde speranța în ochii copiilor care suferă de cancer!

SAM_4358

Bodiu Liliana, profesor de biologie

și chimie din gimnaziul Gîrbova

About rciumac

Check Also

«Siguranța prin recensământul armelor: Controlează, Raportează, Protejează»

Inspectoratul de Poliție Ocnița se alătură Campaniei «Siguranța prin recensământul armelor: Controlează, Raportează, Protejează» Inspectoratul …

Добавить комментарий