Home / Cotidian / Turneu de minifotbal în memoria lui Dumitru TELEVCA, ex-primarul comunei Ocniţa

Turneu de minifotbal în memoria lui Dumitru TELEVCA, ex-primarul comunei Ocniţa

Turneu de minifotbal în memoria lui Dumitru TELEVCA, ex-primarul comunei Ocniţa

Sâmbătă, 15 iulie, stadionul din comuna Ocniţa a fost gazda Turneului de minifotbal, desfăşurat în memoria ex-primarului Dumitru Televca, decedat în anul 2006.Turneul a fost organizat de către Asociaţia Raională de Fotbal, ideea fiind susţinută şi de către feciorii regretatului Dumitru Televca.

Turneul de minifotbal a început nu înainte ca, pentru urmele frumoase lăsate pe pământ, să-i fie cinstită memoria lui Dumitru Televca, la mormânt, unde, în semn de veşnică pomenire, au depus flori.

Potrivit lui Oleg Televca, acest turneu în memoria tatălui său, va fi organizat anual în comuna Ocniţa.

În turneu sunt înscrise 6 echipe. Competiţia se desfăşoară sub egida lui Victor Ursan, preşedintele Asociaţiei Raionale de Fotbal.

Liderul Asociaţiei Raionale de Fotbal, precum şi participanţii în acest Turneu susţin că, evenimentul organizat   în memoria lui Dumitru Televca este o confirmare că va fi păstrată cu sfinţenie amintirea celui care şi-a adus aportul la dezvoltarea şi susţinerea sportului din comuna Ocniţa.

În urma disputei meciurilor, echipa din orasul Ocnita a invins în finală Poliţia Frontieră cu 4-1. Pe locul II s-a clasat echipa de fotbalişti din Bîrnova.

Din partea Asociaţiei Raionale de fotbal, învingătorilor tunerului de minifotbal le-au fost înmânate diplome, cupe și medalii.

Turneul de minifotbal desfăşurat în memoria ex-primarului Dumitru Televca s-a încheiat cu o masă de pomenire, organizată de către feciorii regretatului.

La 16 iulie 2017 s-au împlinit 11 ani de la ziua trecerii în nefiinţă a lui Dumitru Televca.

About rciumac

Check Also

«Siguranța prin recensământul armelor: Controlează, Raportează, Protejează»

Inspectoratul de Poliție Ocnița se alătură Campaniei «Siguranța prin recensământul armelor: Controlează, Raportează, Protejează» Inspectoratul …

Добавить комментарий