Home / felicitari / Un om, un profesor, un coleg

Un om, un profesor, un coleg

Un om, un profesor, un coleg

 flz

Întâlneşti în viaţă oameni de care te legi dincolo de cuvinte.Un astfel de om este doamna director a gimnaziului Gîrbova, Cerneţcaia Angela, şi profesoară de istorie prin vocaţie.Mă bucur că vă cunosc şi suntem colegi de lucru.

Puţini sunt profesorii care predau cu suflet şi mai puţini sunt acei pentru care se poate folosi sintagma ,,bunătate omenească”.Doamna Angela este una dintre acestea, pentru că înainte de a fi un profesor bun, este şi un om de cea mai înaltă calitate.

Un profesor care îşi pune sufletul pe tavă cu fiecare lecţie de istorie.Un profesor care vede în elev un talent şi care îl ajută să se descopere, care scoate în evidenţă tot ce e mai bun în copil.

Timpul se scurge mult prea repede.Elevii se perindă, generaţii una după alta. Chipul profesorului rămîne în amintirea elevilor săi. Dar, în pofida timpului, valoarea unui om este cea care va dăinui.Iar dumneavoastră veţi avea un locuşor aparte în amintirile foştilor şi actualilor elevi ai gimnaziului nostru.

Doamnă Angela Dumitru ! Colectivul gimnaziului Gîrbova vă stimează şi vă apreciază în calitate de manager şi profesor.De curând aţi fost reconfirmată în funcţia de director al gimnaziului.Vă dorim succese în continuare în această muncă nu deloc uşoară.Vă asigurăm de susţinerea noastră în tot ceea ce faceţi pentru şcoala noastră, elevii şi colectivul de muncă.Ţineţi mult la prestigiul instituţiei pe care o conduceţi, vă mândriţi cu succesele elevilor noştri, sprijiniţi progresul în carieră al profesorilor gimnaziului.Interesul pentru formarea cadrelor didactice a fost şi rămâne un obiectiv primordial al dumneavoastră.

Cu ocazia zilei de naştere, pe o hartă emoţională, care cuprinde toate trăirile sufleteşti cele mai alese dorim să vă proiectăm o zi de neuitat pentru dumneavoastră, doamnă Cerneţcaia Angela.Vă aducem cele mai sincere şi frumoase urări de bine, sănătate, prosperitate dumneavoastră şi familiei.

În această zi meritaţi cele mai frumoase flori şi cele mai dulci cuvinte.

La mulţi, mulţi ani !

Cu multă stimă şi respect

din partea colectivului

gimnaziului Gîrbova,

Bodiu Liliana

About rciumac

Check Also

Sărbători frumoase şi La mulţi ani!

Dragi prieteni, să aveţi un An Nou extraordinar de bun, în care să generaţi cât …

Добавить комментарий