Home / Cotidian / Un sincer ,,La mulţi ani”pentru doamna Lilia Hropotinschii!

Un sincer ,,La mulţi ani”pentru doamna Lilia Hropotinschii!

Un sincer ,,La mulţi ani”pentru doamna Lilia Hropotinschii!

Această zi este o ocazie deosebită pentru a vă spune cât de scumpă sunteţi pentru noi şi cât de mult vă iubim. Sunteţi un director  extraordinar, un exemplu pentru mulţi dintre noi. Sunteţi un mediator, un indrumator eficient al voluntarilor şi al tuturor tinerilor din raion. Mereu aţi fost deschisă cu noi şi ne-aţi susţinut în orice idee.Vă mulţumim pentru toată susţinerea oferită, efortul si, nu în ultimul rând bunătatea de care aţi dat dovadă în ciuda greutăţilor şi a problemelor cotidiene. Consider, că niciun lucru făcut din inimă nu este în zadar şi precum zicea A.Earhart:  ,,Un simplu act de bunătate ne răspândeşte rădăcinile în toate direcţiile, iar aceste rădăcini prind viaţă şi dau naştere la noi copaci”.

Un trandafir s-a ataşat de buchetul vieţii dumneavoastre. Fie ca el să înflorească mai frumos şi plin de sănătate, decât cei care au inflorit precedent. Vă dorim să aveţi mai multe motive pentru a zâmbi şi de a fi fericită, deoarece meritaţi aceasta. La mulţi ani!!!

Cu mult drag şi înaltă consideraţiune, echipa de voluntari «Implică-te şi TU!»

About rciumac

Check Also

«Siguranța prin recensământul armelor: Controlează, Raportează, Protejează»

Inspectoratul de Poliție Ocnița se alătură Campaniei «Siguranța prin recensământul armelor: Controlează, Raportează, Protejează» Inspectoratul …

Добавить комментарий