Home / Direct din viata / Zâmbetul Nadejdei, promis de Ala Vahnovan

Zâmbetul Nadejdei, promis de Ala Vahnovan

 

Încearcă și tu să fii precum soarele. Să strălucești pentru oameni cu bunătate, cu lumina și căldura inimii tale.

Fiecare după o experiență de viață, își alege ce vrea.  Ala Vahnovan, originară din Gîrbova, raionul Ocnița, a ales să fie puternică, fericită și bună. Deși locuiește de mai mulți ani în Italia, nu uită de baștină și, deseori revine, aducând cu ea o părticică din Lumina inimii ei.

În toiul sărbătorilor de iarnă, EDIT Media a publicat informații despre mai multe acte de caritate cu participarea Alei Vahnovan. Printre aceste Povești de viață, se regăsește și istoria Nadejdei – o femeie care crește singură 4 copii – o femeie care și-a învins destinul, fugind de soțul ei care-o bătea, deși era și însărcinată.

Cunoscându-i povestea ei, Ala Vahnovan a venit cu mai multe ajutoare-surprize pentru Nadejda. Încă o surpriză-minune pentru Nadejda, a fost promisiunea Alei Vahnovan că o va ajuta să-și reîntoarcă zâmbetul, adică, să-și pună dinții, lipsa cărora o jena să vorbească și să zâmbească. Zis și făcut.

Cel care i-a refăcut dantura Nadejdei, este medicul Mihail Lîsîi. Dânsul, pentru ca pacienta să aibă un zâmbet alb și perfect, a îndeplinit mai multe lucrări, decât cele din start stabilite și achitate de Ala Vahnovan. Glumeț de fire, a menționat că se simte cu sufletul împlinit atunci când își vede lucrul îndeplit și, cea mai mare răsplată – e zâmbetul frumos al pacienților.

Când inima şi mintea învaţă limbajul bunătăţii, atunci bucuria şi frumuseţea îşi află locul. În inimă este pace, în lume este pace. Doar un om cu inima mare este asemenea ploii de vară – înviorează totul și aduce viață. Grație acestui gest frumos inițiat de Ala Vahnovan și îndeplinit de Mihail Lîsîi, astăzi, Nadejda  se simte ocrotită de puterile cerești, se simte plină de speranță și, cu mai mult curaj, își urmează destinul, alături de cei 4 copii ai săi.

EDIT Media

About rciumac

Check Also

În scaun cu rotile, Denis Naghirneac a ales să meargă înainte

Într-o clipă viața mea s-a schimbat la 360 de grade, spune Denis Naghirneac, un tânăr …

Добавить комментарий