Home / Cotidian / Ziua ușilor deschise la Inspectoratul de Poliție Ocnița. Mesajul lui Oleg Cojocari

Ziua ușilor deschise la Inspectoratul de Poliție Ocnița. Mesajul lui Oleg Cojocari

Ziua ușilor deschise la Inspectoratul de Poliție Ocnița. Mesajul lui Oleg Cojocari


Inspectoratul de Poliție Ocnița și-a deschis ușile pentru toți cetățenii din raion. Au pășit pragul cei care, pe parcursul anului, au reușit să fie mai aproape de oamenii legii prin colaborare, parteneriate și proiecte implementate.
Evenimentul cu genericul Poliția și Comunitatea este dedicat aniversării a XXVIII-a de la crearea Poliției Republicii Moldova. Au participat persoane care dețin funcții de conducere la nivel raional, primari din mai multe localități, lideri ai Sectoarelor ”Supraveghere de vecinătate”, echipa proiectului social ,,Bunicii grijulii”, reprezentanți ai ONG, tineri voluntari și, din societatea civilă.
Oaspeții au fost informați despre semnificația activității, precum și despre rolul poliției și tendința oamenilor legii de a fi mai aproape de oamenii civili, cu scopul de a le oferi siguranță și încredere în poliție. În context, publicul a fost familiarizat cu rezultatele din cadrul proiectelor implementate pentru a menține și promova parteneriatul cu societatea civilă.
Au fost menționați cu Diplome cei mai activi parteneri care, în colaborare cu poliția, au contribuit la prevenirea tragediilor și, prin acțiunile sale, au sporit nivelul de siguranță în societate.
Oleg Cojocari, șeful Inspectoratului de Poliție Ocnița a mulțumit colegilor săi pentru dedicație profesională și le-a adresat un mesaj de felicitare cu Ziua Poliției Naționale.
EDIT Media

About rciumac

Check Also

«Siguranța prin recensământul armelor: Controlează, Raportează, Protejează»

Inspectoratul de Poliție Ocnița se alătură Campaniei «Siguranța prin recensământul armelor: Controlează, Raportează, Protejează» Inspectoratul …

Добавить комментарий