Home / Cotidian / A 8-a ședință de lucru GAL 33 DE VADURI la Ocnița

A 8-a ședință de lucru GAL 33 DE VADURI la Ocnița

A 8-a ședință de lucru GAL 33 DE VADURI la Ocnița

A 8-a ședință de lucru GAL 33 DE VADURI s-a desfășurat la 15 martie, în incinta primăriei orașului Ocnița.

Au fost prezenți reprezentanți ai 3 sectoare de activitate: antreprenorial, civic și public din localitățile: Lipnic, Bîrnova, Gîrbova, Naslavcea, or. Ocnița, Lencăuți, or. Frunză, Sauca și Mereșeuca.

În cadrul ședinței, moderate de Ana Cerneva și Vitalie Jereghi, s-a stabilit componentele principale ale Planului Strategic de Acțiuni: misiunea și viziunea, priorități de dezvoltare, obiective strategice. Totodată, participanții au identificat Organul Responsabil GAL și a managerilor potențiali ai GAL. S-a pus în discuție și unele momente organizatorice privind participarea la Conferința Internațională LEADER, Chișinău, 03.04.2019. A fost desemnată persoana responsabilă pentru organizarea expoziției cu produse locale din partea GAL.

Conform agendei de lucru, au fost desemnați și responsabilii  pentru crearea site-lui, paginii Facebook, consultarea logo-ului, roll-up-lui, pliantelor informative, pentru vizibilitatea GAL-ului.

A finalizat evenimentul cu o ședință de lucru cu managerii potențiali ai GAL-lui.

 

33 DE VADURI este cel mai nordic GAL din RM, fiind situat la graniță cu Ucraina și, include 9 unități administrativ-teritoriale. Populația totală a microregiunii date este de circa 20000 de persoane.

Grupul de Acțiune Locală (GAL) 33 DE VADURI este o inițiativă de dezvoltare locală constituită în baza principiilor abordării LEADER. Implementarea acestui proces prin consolidarea grupului și elaborarea Planului Strategic de Acțiune sunt asigurate de către Solidarity FUND PL în Moldova, cu suportul financiar al Polish Aid.

About rciumac

Check Also

Consumul de MURE elimină stresul, kilogramele în plus, încetinesc îmbătrânirea. Află și alte beneficii pentru sănătatea ta!

O adevărată fabrică de vitamine şi antioxidanţi, cu beneficii nebănuite, poate fi găsită chiar în …

Добавить комментарий