Home / Alegeri 2019 / Andrei ȚOPA: Mesaj de mulțumire către alegători

Andrei ȚOPA: Mesaj de mulțumire către alegători

Andrei ȚOPA: Mesaj de mulțumire către alegători

Vicepreședintele raionului Ocnița, Andrei Țopa a transmis un mesaj de mulțumire tuturor alegătorilor care i-au acordat voturi la Alegerile parlamentare 2019. Andrei Țopa a candidat la funcția de deputat în Parlamentul RM din partea partidului Comuniștilor din RM.

Mulțumesc  în primul rând alegătorilor care au avut încredere în mine și, m-au votat.  Vă mulțumesc pentru încurajările și atenția pe care mi-ați acordat-o în această campanie electorală. Aceste lucruri mi-au dat tăria de a lupta cu demnitate și încredere până la final. Recunosc, am conștiința curată, nu am cumpărat votul nimănui, am depus o muncă utilă, reușind să fiu și mai aproape de fiecare dintre Dvs.

Mulțumesc celora care au votat PCRM și, nu în ultimul rând, și celor care nu ne-au votat, dar vă pasă de viitorul RM. Indiferent de rezultatul obținut, după cum am promis în campania electorală, eu oricum voi continua să fiu aproape de voi, să vă ascult problemele pentru a le găsi soluții, să vă susțin și să intervin acolo unde va fi nevoie de implicarea mea, fie în calitate de vicepreședinte al raionului sau, ca simplu cetățean.

Un mare mulțumesc transmit echipei de campanie, membrilor noștri de partid, voluntarilor și tuturor celor implicați, oameni care m-au sprijinit și mi-au fost alături în toată această perioadă. Vă mulțumesc!

Andrei Țopa

 

About rciumac

Check Also

Tinerii întreabă, noi le răspundem!

  La 20 octombrie 2019 în Republica Moldova se vor desfășura alegerile locale generale, în …

Добавить комментарий