Home / Cotidian / Sport / Aur şi argint pentru clocuşneni în Campionatul Republicii Moldova la judo, rezervat cadeţi

Aur şi argint pentru clocuşneni în Campionatul Republicii Moldova la judo, rezervat cadeţi

Aur şi argint pentru clocuşneni în Campionatul Republicii Moldova la judo, rezervat cadeţi

 image

Campionatul RM la judo, rezervat cadeţi, desfăşurat la 18 martie, în oraşul Chişinău a întrunit peste 200 de sportivi din republică. La categoria de 81 kg, campion a devenit judocanul clocuşnean Eugeniu MATVEICIUC, care, în scurt timp a cucerit nu numai Moldova. Eugen a ajuns în topul celor 5 sportivi mai buni din Europa. În acest Campionat al RM, respectiv, la categoria fete, a fost  luat şi argintul de clocuşneana Daniela TCACI. Aceşti bravi sportivi sunt discipolii lui Ghenadie PREPELIŢĂ, antrenor, Şcoala sportivă Ocniţa, filiala Clocuşna.

Cadet-European-Judo-Cup-Follonica-2017-02-11-222759-539x360

Potrivit antrenorului Ghenadie Prepeliţă, judocanul Eugen Matveiciuc, după absolvirea gimnaziului din Clocuşna, este elev la Liceul Internat Republican cu Profil Sportiv şi urmează să se pregătească pentru Campionatul Europei, cadeți care se va desfăşura în luna iunie în orașul Kaunas. Ulterior, urmează Festivalul Olimpic al Tineretului European, programat în perioada 23-29 iulie la Gyor, Ungaria. Dînsul le doreşte tuturor discipolilor săi noi victorii, distincţii şi titluri în sport. Se mândreşte cu fiecare rezultat al fiecărui discipol.

Sincere felicitări sunt adresate tinerilor sportivi de către directorul Şcolii sportive Ocniţa, Eduar TINTIUC care, a susţinut financiar participarea elevei Şcolii sportive în acest Campionat.  Dînsul le urează mari succese şi lauri în palmaresul din acest an.

 

About rciumac

Check Also

O discuție de suflet cu legendarul Denis VIERU, lider mondial la judo

  — Ce stă în spatele succesului unui sportiv desăvârșit, precum Dvs? — La general, …

Добавить комментарий