Home / Cotidian / Ședință de totalizare a activității Consiliului Raional al Tinerilor din raionul Ocnița

Ședință de totalizare a activității Consiliului Raional al Tinerilor din raionul Ocnița

Ședință de totalizare a activității Consiliului Raional al Tinerilor din raionul Ocnița

Cei mai activi tineri din raionul Ocnița, la finele anului, s-au întrunit într-o ședință de lucru pentru a face o totalizare a activității sale. La eveniment a fost prezent președintele raionului, Vasile Romaniuc, specialistul în probleme Tineret și Sport, Victor Ursan, reprezentanta Centrului de Tineret, Tatiana Chistruga, precum și Lilia Hropotinschi, director executiv, AO Paradis.

Raportul anual de activitate, în detalii, a fost prezentat de către președinta Consiliului Raional al Tinerilor Ocnița, Carolina Juraveli.

Totodată, publicul a fost informat și despre recunoașterea activităților implementate de tineri la nivel național.

Potrivit Carolinei Juraveli, scopul acestei întruniri a fost consolidarea parteneriatului dintre autorităţile publice locale şi structurile reprezentative ale tinerilor.

Tinerii solicită asigurarea participării lor la dezvoltarea comunitară PLANUL ACTIUNILOR PENTRU 2019. Sunt energici, sunt activi, responsabili, le pasă de tot ce se întâmplă în jur și, sunt conștienți că, viitorul depinde de ei. Au nevoie de experiență, implicare și dezvoltare personală. Știu să se simtă utili la ei acasă, acolo unde s-au născut, prin practicarea voluntariatului.

Pe parcursul anului, roadele activității lor au fost apreciate nu doar la nivel raional, dar și republican. Au fost implicați în mai multe proiecte pe care le-au realizat cu succes. Cele mai valoroase, au fost implementate în parteneriat cu AO Paradis.

La ședința de totalizare, tinerii au mulțumimt respectuos celora care le-au fost alături, care i-au susținut și, care au fost receptivi la inițiativele lor. Au apreciat colaborarea și parteneriatele create prin înmânarea unor Diplome, în semn de mulțumire și recunoștință.

Evenimentul a fost moderat de Livica Bacal.

EDIT Media

About rciumac

Check Also

«Siguranța prin recensământul armelor: Controlează, Raportează, Protejează»

Inspectoratul de Poliție Ocnița se alătură Campaniei «Siguranța prin recensământul armelor: Controlează, Raportează, Protejează» Inspectoratul …

Добавить комментарий